Koreanska, engelska och vackra saker

Igår twittrade Jaejoong att han var på väg till en engelska lektion och jag lyssnade på några koreanska lektioner på TalkToMeInKorean. Nybörjare började jag med. Mycket lätt. Det var bra för mitt språksjälvförtroende. Jag har mycket svårt för nya språk och korrekt svenska. Språkkunskap går in och ut ur mitt huvud. Det koreanska språket känns därför trots att det är så bekant, charmigt och vackert som något stort och obehagligt. Men nu är det skärpning som gäller. Kan Jaejoong lära sig engelska kan jag lära mig koreanska.

Två fina grupper (och en resa i vår) motiverar mig till skärpning just nu. JYJ och Changmin/Yunho (jag försöker ignorera konflikter och uppskatta allt fint istället) är så himla bra. Här intervjuas JYJ i New York och pratar bland annat om språk.

Och här poserar Yunho och Changmin inför duodebuten (som enligt den japanska teasern låter mycket lovande). AJ MINA ÖGON OCH MITT HJÄRTA VAD VACKERT, VEMODIGT OCH BRUTALT PERFEKT DET HÄR FOTOT ÄR.

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Koreanska, engelska och vackra saker

  1. PoeticGoofy skriver:

    Suck vad jag längtar till HoMins debut… speciellt Changmin 🙂 Kollade nyss lite airport-bilder på honom, ser lite ut som att han har rakat sidorna av huvudet… han ser lite dorky ut men det ordnar nog upp sig 😀

Kommentarer är stängda.