24 eller 25 år?

Eftersom vi har börjat uppmärksamma våra idolers födelsedagar säger jag idag grattis till Xiah Junsu. GRATTIS JUNSU, 24 västerländska och 25 koreanska år fyllda! Vi gillar dig, skarpt!

Junsus födelsedag firades redan i helgen av många. I Sydkorea hölls ett traditionellt  Xiahdayfriande. Planen var att träffas för att äta tårta, hurra och titta på bilder på Junsu. Men plötsligt dök den verkliga Junsu upp som en födelsedagsöverraskning. För första gången någonsin hade han tid att besöka firandet av sin egen födelsedag. Här får han kram på kram av människor som enligt min mening är sjukt samlade för att just ha blivit överraskade av Junsus närvaro och sedan fått en kram.

Om ni undrar vad födelsedagsbarnet jobbar med just nu så repeterar han musikalen ”Tears of heaven” där han spelar en koreansk soldat under Vietnamkriget. Handlingen kretsar runt ett triangeldrama mellan honom, en vietnamesisk sångerska och en amerikansk soldat. Om man tittar på bilderna från uppsättningen är det inte svårt att lista ut vem sångerskan kommer att bli kär i? Eller? Bara för jag föredrar unga vackra koreaner framför lönniga armerikanska gubbar behöver ju inte hon göra det. Och gubben kanske är jättesnäll och intressant som människa. (Det mest logiska i min värld vore förresten om sångerskan och soldaten slogs om Junsu och han valde någon annan istället. En snabb bildanalys stödjer ju också den tesen.)

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 24 eller 25 år?

  1. dancingonourown skriver:

    Åh, den äldre damen som får en kram! Så himla fint. /e

  2. dancingonourown skriver:

    Och ja, det är ju hur tydligt som helst att båda vill ha Junsu. Inget snack om saken./e

Kommentarer är stängda.