Min roll i ett k-drama

Jag har haft sex med flera personer, gillar kläder och har långa ganska smala ben. Jag har svårt för ord som ”att älska”, dricker gärna sprit, har ett krashat samboförhållande bakom mig och vill nog inte ha barn. Jag kniper inte ihop munnen om någon jag gillar kysser mig utan passar på att använda min tunga. Jag är dessutom ganska fixerad vid mitt eget arbete, kommer från en övre medelklassbakgrund och är sjukt envis. Om mitt liv skulle vara ett sydkoreanskt drama är det självklart vem jag skulle vara.

Jag skulle försöka sno den snygga killen från hjältinnan. Förföra honom med alla mina elaka knep, kanske klä mig i lite för lite kläder eller kasta mig över honom. Jag skulle kunna vara hans föredetta eller någon som hans föräldrar vill att han gifter sig med. I början skulle hjältinnan vara rädd för mig, men jag skulle börja på toppen och sluta på botten. Jag är den smutsiga bitchiga rivalen som är dömd att alltid misslyckas. 

I olika dramer skulle mitt öde se olika ut. I bästa fall skulle jag vara någon den snygga killen hade svårt att komma över men som han tillslut insåg inte var bra för honom, någon som framstod oviktig brevid hjältinnan. I ett annat positivt senario skulle tittarna förstå att det egenligen var synd om mig och så skulle jag som tröst få någon mindre intressant kille i det sista avsnittet. 

För hjältinnan är jag inte, det är 100% säkert. Hjältinnan har korta ben eller är åtminstonne kort, är oftast okysst, blir full på ett glas vin, har fattiga föräldrar och bryr sig inte om kläder. Hon är god, oskuldsfull och omedveten om sin egen gulliga klumpighet. Och hon börjar gå mig på mina elaka nerverna. Jag förstår inte vad alla de här männen ser hos henne? Jag är också attraherad av tjejer och jag skulle, oftast, välja den långa smala elaka bitchen. Så det så.

 /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Min roll i ett k-drama

  1. ayla skriver:

    Ja klart man skulle!!!! (Förutom i Coffee Prince då hjältinnan är hetast av heta)

  2. Mr.P skriver:

    UEE! LOL^^”

Kommentarer är stängda.