JA, de är snygga

Vårt kära SM har släppt teaserbilder på Yunho och Changmin inför deras skivsläpp den 5 januari. JA, det är fina bilderna. JA, de är snygga. JA, frisyrerna är vackra. Men jag hade hoppats på ännu mer. De är inte så nyskapande och briljerande som det skulle kunna vara om man betänker att det handlar om SMs största stjärnor som inte släppt nytt material på nästan ett år. SM är ju också SM, sjukt duktiga på snygga koncept. De borde ju förstå att Yunho och Changmins framtid som fortsatta superstjärnor utan de tre som lämnat SM hänger på att det här blir det bästa någonsin. Ja, inte teaserbilderna utan skivan. Jag ser nervöst fram mot den. Jag tror att den kommer att bli underbar. SM bör ha förstått allvaret i situationen, inte bara för oss fans skull utan för sin egen förbannade stolthets skull. Det vore pinsamt för SM om JYJ lyckades bättre när de blockat dem från att uppträda på tv-program och spelas på radio i Sydkorea. 

Jag vill se dem alla fem briljera. Det finns plats för två supergrupper i Sydkorea. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till JA, de är snygga

 1. dancingonourown skriver:

  Ååh, SM! Varför göra Bonamana part 2 lix? Hoppas hoppas verkligen att låten är briljant./e

 2. PoeticGoofy skriver:

  Jag tycker konceptet är lite Vogue aktigt, men jag gillade det ^^ Liknar lite Bonamana faktiskt… men känns som att detta inte är en lika kommersiell version av det 🙂

  Jag upplever det som att konceptet handlar om två popstjärnor som väntar söndersminkade i sminkrummet och väntar på sin tur att gå upp på scen. De är utslitna efter år av att uppträda som marionettdockor, och de är ensamma…

  Om jag inte visste att det är SM som producerat detta så skulle jag tolka att allt är big bad wolf (SM)s fel varför de är utslitna marionettdockor. Men som det är så kan man ju tolka konceptet att deras vänner har lämnat dem i ett slitigt sminkrum och övergivna försöker de upprätthålla den idol-image som de alla en gång skapade.

  Jag gillar inte att göra tolkningar som jag inte gillar. Troligtvis ska man inte göra någon tolkning på konceptet alls, det ska väl bara vara snyggt i första hand ^^

  Längtar till deras debut 🙂

Kommentarer är stängda.