Bara nästan briljant, igen

Skuttiga, välklädda F.Cuz är tillbaka efter skandalteaser och dramatisk video. Jag gillar dem. De har allt som krävs för att bli ett perfekt pojkband. Allt utom en hit och ett koncept som står ut och tar dem hela vägen upp förbi alla andra pojkband.

F.Cuz har fyra medlemmar, till skillnad från många andra halvstora sydkoreanska pojkband där det verkar vara mängden istället för kvalitén på medlemmarna som räknas, fyller alla en funktion. F.Cuz är sjukt duktiga på att sjunga medans de dansar. Medlemmarna ser bra ut på fyra olika sätt och ingen av dem stör mig nämnvärt. De kan vara dramatiska utan att det blir pinsamt och gulla sig utan att det blir pinsamt. Varje gång de kommit med en ny låt sedan deras debut Jiggy, som jag tyckte var fantastisk, blir jag dock besviken. De når inte hela vägen fram utan det känns alltid som en låt/video/koncept som redan gjorts av andra pojkband.

Deras senaste dramatiska Midnight Sun är väl bra, men SS501 Love Ya är mycket bättre och kom framförallt före. Då spelar det ingen roll att de både dansar och sjunger bättre än SS501. Tyvärr är det precis samma sak med deras nya Wanna Be Your Love. Det spelar ingen roll att de gör det skuttiga fanservice konceptet så brutalt mycket bättre än Beast. I klass med Super Junior i No other. Den här låten och videon doftar verkligen inte monsterhit. Inte det minsta nyskapande är den. Orättvist. Ja. Jag ler ändå stort när jag ser den. Julstämning, skuttigt gulligull och pojkar som tar på varandra. Varför gör det mig så glad?

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bara nästan briljant, igen

  1. ayla skriver:

    I know you put me on that team? Vad handlar den här låten om egentligen?

    • dancingonourown skriver:

      Gud, den raden har jag inte tänkt på. Nu faller hela historien på plats. ”best friend” ”new me” Den är ju hur bra som helst och så med all fanservice på det. Aaaaaaaa… så smart. /j

Kommentarer är stängda.