Total epic success och total epic fail 17

Total epic success

Seo In Youngs nya video och låt är precis så underbara som vi hade hoppats. Fix. Stylingen är briljant. Låten är briljant. Dansen är briljant. Som någon kommenterar på youtube. ”We have this style into kpop a while before Gaga lol welcome into the korean pop of 90’s.”

Total epic fail

Koreakonflikten gör sig mest synlig i k-popvärlden när det gäller den obligatoriska militärtjänsten för män. Idoler försvinner in i armen och kommer ut efter cirka 2 år. För länge sedan skrev vi om Taecyeon från 2PMs mönstringsskandal.

Taecyeon som även är amerikansk medborgare påståtts ha maskat vid mönstringen för att slippa lindrigt undan. Nu ska, enligt hans bolag JYP, oroligheterna i området ha påverkat honom. Han har bestämt sig för att säga upp sitt amerikanska green card och göra om sin mönstring i hopp om att få göra aktiv militärtjänst i Sydkorea. Vi hoppades att Taecyeon inte gillade vapen och därför maskat för att få vapenfritjänst. Vi gillar inte upprustningen Sydkorea håller på med och hoppas att så många idoler som möjligt håller sig utanför. Det är en naiv tanke. Oavsett om det här är Taecyeons eget val eller om hans bolag tvingat honom är den sydkoreanska opinionen inte att leka med. /e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Total epic success och total epic fail 17

  1. Pingback: Give me your lips | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.