Flaming Charisma 19 år

Minho ”Flaming Charisma” fyller 19 år (20 år i koreansk ålder). 19 ÅR!!! Min bästa SHINee medlem är nästan vuxen, det borde firas. Frågan är hur? Ett ynka blogginlägg är inte nog. Fyrverkerier på tomten? Tårta? Körsång? Öppna champangeflaskor?Nej. Helst skulle jag vilja läsa Minho fanfics hela dagen och lyssna på SHINee på repeat men det har jag inte riktigt tid med. Det får bli en låt på så hög volym att grannarna förstår att det är allvar Shout Out. Och sedan min bitterljuva egosång Jojo.

GRATTIS MINHO! (Saengil chukha hamnida)/j

Uppdatering Nu har jag firat rejält ändå. Fast i olika Jojo-framträdanden på youtube och kan omöjligt sluta titta. Den är så sjukt bra. SHINee är så sjukt bra.

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Flaming Charisma 19 år

 1. PoeticGoofy skriver:

  Grattis Minho 😀

  Tyvärr får jag fira hans födelsedag med att skriva uppsats istället… -.-

  19 år… jag gillar hans koreanska ålder, 20 år 🙂 Lite närmare mig iaf ^^

  • dancingonourown skriver:

   HA jag med. 19 är nästan inte vuxen. När jag var 19 var jag…väldigt ung. 20 är ju systemetålder i Sverige, innan det är man ju nästan omyndig.

   Åh uppsatser kan ju vara roligt och tråkigt beroende av vad de handlar om. Vad skriver du för uppsats? Jag har fått för lite gjort i dag på grund av att jag var ”tvungen” att fira. He. Blev gameshows och intervjuer med SHINee efter alla liveframträdanden. /j

   • PoeticGoofy skriver:

    Ja… hur liten var man inte när man var 19, tror Minho är mer mogen än vad jag var vid den åldern. Då läste jag franska och tog körkort. Inte roliga saker som att rappa och hänga med coola hyungs ^^

    Ja, det kan vara roligt att skriva uppsatser, men denna är nog den enda jag klagar över haha. Den handlar om hur man ska hantera komplexitet inom design. Design inom system dvs. eftersom jag läser Computer Science-inriktat program på uni. Man fick inte välja ämne så det känns lite småtråkigt, har ca 800 ord kvar och känner mig lite uttömd på saker jag kan skriva, så jag sitter och läser er blogg istället ^^

    Kollade på förövrigt nyss på Soompi men de bara bråkar där, suck. Varför all denna aggression mot JYJ och HoMin? De är två sub-units, men de är alla medlemmar i TVXQ så det betyder att jag supportar dem lika mkt… jag skummar mest där nu och läser hellre mera rensad info på Fashion follows Yuchun.

    Haha, jag har aldrig firat ngn favorits födelsedag så mkt alls ^^ Jag har sett fans som bakar och äter tårta på sina favoriters födelsedag men jag tycker det verkar lite ambitiöst ^^; Eller kanske mest för att jag inte skulle orka det.

   • dancingonourown skriver:

    Hoppas det gick bra med uppsatsen! Låter som ett ämne jag skulle förstå noll av.

    När jag var 19 år var jag typ rädd för datorer, jag ville helst inte röra dem. (Datorer är fortfarande en av mina svaga sidor.) Jag hade precis flyttat hemifrån till en folkhögskola för att plugga konst. Jag skrev svåra dikter, målade surealistiska tavlor och tänkte att jag var en väldigt djup person. Jag hängde en del med oppas som jag tyckte var coola då och betedde mig allmänt ungdomspinsamt.

    Och DBSK jag tittar också mest på sharingyoochun och livejournal, har aldrig satt mig in i soompi riktigt. Men jag tycker att kommentarerna på sharing också visar en sorglig sprittring. Jag förstår inte att det kunde hända så fort. Som att fans blivit antifans på ett år eller mindre. /j

Kommentarer är stängda.