Sydkoreas Britney Spears?

K-pop skämmer bort mig. Det har varit jättemycket bra låtar som släppts under hösten. Verkligen. Men jag behöver en till ny riktig hit nu. En Nu Abo, Ring Ding Dong eller Heartbreaker. En låt där det inte snålats på autotune. Ingen okej, sådär ganska bra låt. Jag vill ha en monsterhit. En sån som det inte går att värja sig för. Jag hoppas, med skräckblandad förtjusning, på Seo in Young.

Seo In Young var tidigare medlem i gruppen tjejgruppen Jewelry. Hon har även, precis som många andra k-popartister, deltagit i reality serien We got married (där en känd kille och en känd tjej låtsas gifta sig. I konceptet ingår bröllopsbilder, flytta ihop, resor och vardagsliv.) Därigenom samt genom diverse andra variety shows har Seo In Young blivit känd för sin personlighet. En personlighet som oftast beskrivs som ehm, ”headstrong” och ”feisty”.

Promotionen bilderna till hennes comeback har varit för mycket. Är det inte stilettklackar och cosplay-läder-gylf-spets-tuttar så är det lite för naket. Låten heter Into the Rhythm och släpps den 10:e december. Teasern sa kanske inte jättemycket, det kan gå åt vilket håll som helst. Men jag hoppas hoppas. Hennes trying to be Britney hit Elly is Cinderella från 2008 är så nära en klassiker man kan komma i mitt k-popbibliotek. Åh, hoppas det är alldeles för mycket och alldeles fantastiskt! (Och att folk inte känner sig tvungna att babbla om Gaga-rip off.)

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sydkoreas Britney Spears?

  1. Pingback: Total epic success och total epic fail 17 | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.