Konstnär eller fangirl

Förbereder mig för att ställa ut ett gammalt YunJae projekt. Plockar runt bland högar av teckningar och försöker sätta ihop en text som är lagom informativ och känslosam. Det är svårt då jag är långt ifrån lagom känslosam när det gäller Yunho och Jaejoongs relation. Ehhh.

Ska ställa under temat ”kärlek i fantasin”. Kvällen fokuserar egentligen på film men de som anordnar vill att det ska hända många olika saker och tyckte att min konst passade i sammanhanget. Vilken nog stämmer. Men det här med konst har börjat göra mig osäker. Min tidigare tydliga konstnärsroll börjar kännas mer och mer otydlig. Jag har liksom tappat bort hur jag ska använda den och har svårt att se skillnaden mellan konstnär och fangirl. Funderar på att mörka mina år på konsthögskola om någon frågar.

Nej. Jag är en vanlig fangirl som är besatt av romantisk fanfiction om två asiatiska män som säger sig vara heterosexuella och som för närvarande antagligen inte pratar med varandra. Jag tittade, läste, tecknade och blev kär. Jag har inga andra konstnärliga ambitioner än att få spendera så mycket som möjligt av min tid med k-pop och att resa till Sydkorea. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Konstnär eller fangirl

  1. PoeticGoofy skriver:

    Fräckt att vara konstnärs fangirl, då kan man spela ut alla sina fantasier på papper liksom… jättepraktiskt 😀

    Ps. jättefin bild 🙂 JaeHo fan over here!

Kommentarer är stängda.