Amber: fortfarande saknad

Ser ni där nere till höger? I mitten? Amber. Det här är vad vi får.

 

Bilden började cirkulera på livejournal för några veckor sedan. För en tredjedels sekund trodde jag att något var på gång, att något skulle hända. Det räckte med att scrolla ner till kommentarerna för att förstå att så icke var fallet. Det handlade om Jaeson Mas skivsläpp vilket flera k-pop-artister supportar. Amber var den första teasern. Nu syns hon med bland andra 2NE1s Minzy, Sujus Siwon och After Schools Kahi.

Amber.

Amber har varit borta en evighet nu. Alldeles för länge. Det här är vad vi får. Ett halvt ansikte bakom ett vitt papper. Det tillsammans med några stolpiga uttalanden om naturligt svaga vrister från SM, förnekande om att f(x) ska göra comeback som fyrmannagrupp, en Amber som tramsar lite gömd och tyst i bakgrunden på Ustream show med Rino och Maryss (som bland annat är koreografer för SMs artister). Det är allt. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Amber: fortfarande saknad

  1. Pingback: SHINees framtid och omotiverad ilska | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.