Trot, kimchi och lotteri

Igår drog jag med min kompis (och kimchi-partner: den är klar imorgon!) Lars till förorten för koreansk julfest. Efter en promenad runt lokalen diskuterandes ifall vi skulle våga gå in eller inte slog vi till. Det var mycket folk, kimchi, zapche, mandariner, karaoke (två tjejer sjöng och dansade bland annat till den här) och lotteri. Högsta pris var flygbiljetter till Seoul. Vi (jag och Lars) vann ingenting trots att vi hade fyra lotter var. Det gjorde däremot vårt sällskap (bland annat hur många kilo ris som helst. Och chokopies).

Inflygen från Korea var även en trot-dam som drog av flera nummer på lokalens scen. Hon hann även med minst tre klädbyten, bland annat till en fantastisk glittrande utstyrsel.  Jag önskade lite tyst att det skulle varit Super Junior som skulle varit inbjudna i glittriga kavajer och flugor istället. Kanske önskade jag också att kvalitén på ljudet skulle varit lite bättre.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Trot, kimchi och lotteri

 1. Lars skriver:

  Jag hoppades mest på att det var Kim Heechul eller Park JungMin som skulle dyka upp, de hade fixat kvällen trot(s) ljudkvalitén. Tack för en magisk afton.

  • dancingonourown skriver:

   Åh, lyckades glömma att Onew är duktig på trot också. Och Daesung. Tänk om Onew eller Heechul skulle dykt upp. Jag hade med största sannolikhet dött på fläcken.

   Tack detsamma. *Ordvitsen rofl irl*/e

 2. Lars skriver:

  Tur att det inte hände, hade inte orkat bära dig hem.

  • dancingonourown skriver:

   Gud, kan inte bestämma mig för om jag nu ska svara: Äsch, vid det laget hade du bara kunnat slänga mig till vargarna. Eller: SÄGER DU ATT JAG ÄR TJOCK!?
   *Fail*/e

 3. Lars skriver:

  NG.

 4. Anna skriver:

  Haha!

Kommentarer är stängda.