Vem passar bäst med Minho?

Jag har erkänt att Minho är min favorit i SHINee. Den största anledningen till att han fått min kärlek är att han är sjukt bra på fanservice. Han spelar aldrig över utan ser bara sjukt kär ut vem han än gullar med. Nu har han varit i farten igen. Den här gången är det SNSDs Yuri han kastat heta blickar på (i ett övrigt vidrigt musikalnummer.) Det övertygande i hans beteende plus att jag spenderade hela gårdags natten med olika fanfictionpar på livejournal fick mig att fundera runt vem jag helst skulle vilja att han är kär i. Jag vet vad Elin tycker, men jag velar. Mina starkaste kandidater är:

Nichkhun

Suzy

Changmin

Onew

BoA

Hm sen har vi ju även (redan nämnda) Yuri. Samt Taemin, Joong Ki, Key, Kyuhyun och Dara som starka kandidater. Vem väljer man? Vad tänker Minho själv? Spelar det någon roll? /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vem passar bäst med Minho?

  1. dancingonourown skriver:

    Ja, alltså. Ska man vara helt rättvis vet jag ju inte om jag vill att Onew ska vara kär i Minho heller. Jag har ju också ett gäng kandidater för hans räkning kan man säga. /e

  2. Pingback: Flaming Charisma 19 år | Dancing On Our Own

  3. ....... skriver:

    Minho + Nichkhun<3<3

Kommentarer är stängda.