Riktig kimchi!

Japp, inget fusk den här gången. Lars hade lagt den i salt och vatten under tyngd i sin speciella kimchi-hink långt i förväg, plasthandskarna var på och fisksåsen i (min vegetarianism till trots). Eftersom kimchi tar ganska lång tid får jag vänta cirka en vecka med smakresultat. En burk står på diskbänken för att processen ska gå lite snabbare och vi har varsin burk i våra kylskåp. De i kylskåp kommer dock ta tio dagar innan den är mogen och så länge orkade vi verkligen inte vänta. Med ett dygn i varmare temperatur ska det dock bara ta en vecka innan den är färdig.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Mat och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Riktig kimchi!

  1. dancingonourown skriver:

    Den ser väldigt bra ut. Är lagom att provsmaka när jag kommer till stan? Ke ke ke… /j

  2. PoeticGoofy skriver:

    Ser nam nam ut 🙂 Du får berätta sedan om det blev gott 😀

  3. Pingback: Trot, kimchi och lotteri | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.