Big Bang gånger tre och Playboy Bunnies

Yes, igår avslöjades äntligen vad klockan på YG Life räknade ner för. Inte bara en utan TRE Big Bang nyheter. För det första kommer ett helt album med mina två favoriter, T.O.P och G-Dragon i december. G-TOP-album! Singel kommer om två veckor och album på julafton. För det andra gör Big Bang comeback första februari 2011. Och för det tredje släpps en solosingel med gruppens magnae Seungri i januari.

Mest yey är Big Bang comebacken. T.O.P och G-Dragon hade varit solklar etta om det inte varit för det här oroväckande användandet av Playboy Bunnies. Både videoinspelning och bilden från albumet verkar spela på det temat. Just waaee?! Mest förvånande är kanske att Seungri får släppa själv. Han har släppt solomaterial tidigare och även om jag gillade låten då är videon och användandet av ordet crack, hm, diskutabelt. Låten Strong Baby har inte riktigt gått hem hos mina vänner heller och på k-popmöten vi har varit på har de flesta skrikit: nnnnoooooo! när Seungri dyker upp.

Jag är mest lite besviken för att det inte blir Daesung som får släppa solosingel. Jag gillar honom och hans röst är nästan (jag har inte riktigt bestämt mig) etta på min k-pop-bästa-röst-lista. Jag menar lyssna här till exempel (Daesung är han i röd kavaj). Sedan har ju dock Daesung i och för sig en fäbless för musikaler och trot, så hm. Och han spelar för tillfället in en dramaserie. Kan vara därför de väntar med honom. Förr eller senare kommer han säkert få släppa solo. Men tänk om han fått släppa en ballad nu (i stället för inte så roliga S.M the Ballad, ledsen, köper det inte än), åååh.

Men nej Seungri alltså. Seungri, Big Bang och G-TOP feat. Playboy Bunnies. Jajjemen. Såhär lät (och, ehm, såg det ut) för Seungri sist:

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Big Bang gånger tre och Playboy Bunnies

  1. Pingback: På gränsen | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.