Tre fina saker

1. Efter att KFPCAI (Korean Federation of Pop Culture and Art Industry) skickat ut rekommendationer till olika tv-shower och liknande att inte samarbeta med JYJ för att de anses skada den koreanska vågen genom att stämma SM kan man tro att sydkoreanska kändisar skulle fly JYJ. Men så är det inte. Här står t.e.x. Song Joong Ki , som spelade mot Yoochun i Scandal, i publikhavet på JYJs konsert och ser helt perfekt ut.

2. Vad skulle man göra utan fancams. De många som finns på youtube från JYJs konserter i går och i dag visar hur JYJ framför en rad nya låtar på koreanska. Lycka. Heja. Fightiing!!! Sydkorea måste älska JYJ. Alla måste älska JYJ. Här är Empty (deras kommande singel) och nya I.D.S

3. Jaejoongs twitter efter andra konserten i Seoul är som riktad till mig och Elin som försöker hitta vägar för att genomföra ett projekt om k-pop och fangirls. Här översatt av sharingyoochun; ”All the challenges and situations we’re experiencing right now are so unfamiliar, and tiring, and they wear me out.. It makes it all the more tiring to have to pull through a continuous string of adversities and hardships.. But there is one thing that isn’t unfamiliar. The people in front of my eyes who still love us..The thought crossed my mind that I should work hard and devote myself to these people until the day I die.. With that love, we will work hard and we will grow.” Vi ska också jobba hårt Jaejoong för fangirls/fanboys kärleks skull, både vår egen och andras. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tre fina saker

 1. Ayla skriver:

  Jäklarns vad fint han skrev. Blev dock lite chockad när jag tyckte jag hörde pants i texten, kollade på youtubekommentarerna och insåg att det var fler som reagerat. ”I want you in my plans” ??? Ganska uppenbart att det är med flit.
  Det var ett fint klipp, finast är att speciellt JJ verkar så osäker på sista koreografin, antar att den är ny, fint.

  • dancingonourown skriver:

   JJ är finast. Det har varit långa diskussioner bland fans efter att fancamsen började komma vad de egentligen sjunger. Jag tror också det är plans. Andra heta tips har varit past och place. Och så pants så klart. Plans/pants är ju ett lustigt sett att kringå minderårig censuren. Som den här, från JJs twitter. http://yfrog.com/f/0sbwa0j/
   Höll på att dö av skratt när jag såg den. Vissa fans menar att han bara helt oskyldigt ville visa sin nya elefant. Eh. Och att det är vissa andra fans som är snuskiga. Man ba nja. Ha ha ha ha…/j

 2. Ayla skriver:

  ke ke ke ke ke ke

Kommentarer är stängda.