Oro, hår och flirt

Uuuäää. Fortfarande så himla svårt att blogga. Känns som om allt man skriver blir fel och konstigt i sammanhanget. På många sätt känns det dock som om avståndet gör det ännu svårare att greppa. Härifrån Sverige blir det så otroligt lätt att demonisera och gå efter kvällstidningars uppblåsta skräckrubriker. Läser man bloggar från Seoul är det lite mer som vanligt (men inte helt). Som skrivet på flera ställen, Seoulborna är ju vana vid att vara inom räckhåll för skott och attack med bara fem mil till den nordkoreanska gränsen, hur läskigt det än låter.

Musikprogram har i alla fall under söndagen börjat rulla på som vanligt, militärövning till trots. Och bara sitta och invänta ifall det blir reaktion från Nordkorea eller inte går ju inte heller. Nu har även de stora svenska tidningarnas webbupplagor valt att putta ner Korea-krisen längre ner på sina sidor. Jag vågar mig därför på en pytte-spazz.

Gissa vem som har klippt sig?

Och nedkammat (kombinerat med Minho-flirt):

(Obs Minho säger typ My heart wants all of you, never let you go, If this is love, I’ll never let it go)

Jag tyckte det blev fint, även om jag kommer sakna epic hairflips.

/e


Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Oro, hår och flirt

  1. dancingonourown skriver:

    AAAAAAAAAAAAA…jag kan inte rå för att jag spazzar när OnHo piggar upp livet. /j

  2. Pingback: Happy Onew sangtae day! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.