Seo In Kook takes on Norge

Precis som Johanna håller jag andan. Efter att ha läst chattar och artiklar underskrivna av experter känner jag mig dock lite lugnare. De tror inte att det blir någon vedergällning från Nordkorea efter militärövningen. Förhoppningsvis, förhoppningsvis, förhoppningsvis. Att Sydkorea och USA skulle välja att strunta i övningen efter varningen känns dock inte aktuellt. De kommer göra den.

Det kan inte hjälpas att jag stunder som dessa önskar att jag hittat ett intresse närmare trygga Sverige. För att slippa bli så personligt involverad. För att bara kunna bry mig sådär lagom som sig bör vid katastrofer och dylikt som sker på tusentals mils avstånd. Sådär som man i vanliga fall brukar kunna skaka av sig obehaget nästan lite för snabbt efter jordbävningar och översvämningar. Bara behöva tänka på det när man blir påmind om det. Nu tänker jag på krig hela tiden.

Antingen ett intresse lite närmare eller att intresset man redan har flyttar sig lite närmare. Lite som om Seo In Kook istället för att göra en remake på koreanska av Ahas 80-talshit Take on me flyttade till Norge. Ehm, eller nåt åt det hållet.

Observera att det inte bara är låten som är en remake utan videon också, om än lite modernare med till exempel iPhone istället för svartvit seriestrip som i originalet.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Seo In Kook takes on Norge

  1. Emma skriver:

    Är inte tjejen i videon hon i Playful kiss???

  2. Ayla skriver:

    Jo visst är det det!!!!!

Kommentarer är stängda.