Sju blommor under kudden

Det känns konstigt att skriva om det mesta just nu. Känns som att skriva om idoler, glam och flåd blir konstigt med tanke på den oroliga situationen där glammet brukar ta plats. Det känns inte som om det bara är jag som tycker det. De flesta av sidorna/bloggarna vi följer verkar gå lite på halvfart. Det gör min fantasi också. Därför tänkte jag berätta om min dag.

Mitt på dagen kom jag hem från en endygnsvisit hos min vän Mathilda som bor en bit utanför Uppsala. Därefter pulsade jag lite i snön, åt snabbnudlar, förberedde min koreanska presentation inför kvällens lektion och tog bussen ut till universitetsområdet. Väl där, tio minuter försenad på grund av det årliga ”omg, snö igen, va! I Sverige! Kaos! Det har ju bara kommit snö varenda år sedan för evigt!”, upptäckte jag att jag var den förste studenten. Det hindrade inte att jag var tvungen att presentera minst en minut om svenska högtider på koreanska. Jag hade valt midsommar. Ensam inför min lärare berättade jag på hackig koreanska om midsommarstång, sill&potatis och snaps. Jag propsade på att få säga ”spouse” istället för ”husband” och att det var okej för även killar att lägga sju blommor under kudden för att drömma om sin tillvalde även om min lärare såg tveksam ut. Därefter började mina klasskompisar droppa in och redovisa om Påskharen och Swedenû meatballsû.

Därefter pulsade jag hem genom snön och slog till på en flaska Julmust light påvägen. Väl hemma upptäckte jag att åtminstone SM Entertainment har framtidsförhoppning i dagar då singelsläpp och comebacks skjuts på framtiden och vågat publicera affischen för SHINees uppkommande konsert i januari.

Fin. Jättefina kläder.

Det gjorde lite ont i magen.

Vi kan väl höras imorgon?/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.