Yes, noonas!

Yoochun vill dricka öl med oss kanske nästan typ. Nyligen twittrade han (översatt av sharingyoochun);  ”Ah!! Yes, noonas!!! Noonas need to receive a ‘Pass’ too!^^ If only it were possible, I wish I could have a cool glass of beer with you all^^”

”Pass” refererar till undervisningssystemet, godkänd eller underkänd, i hans underbara tv-serie Scandal (Temat tjejer klär ut sig till killar och slåss för sina rättigheter och får sydkoreanska män att erkänna att de är bögar för att de blir kära i dem blir alltid underbart.) Twitterinlägget refererar också till alla dem som håller på att öva in en gigantisk flashmob som ska framföras på JYJs konsert i Seoul. Dansen har lagts ut av JYJs dansare (och Junsu). Och JYJ uppmanar alla som ska på konserten att lära sig den. Noona refererar så klart till alla oss kvinnor som är födda före den 4 juni 1986, då Yoochun är född.

Noonas. Och om vi engelsktalande någonsin skulle råkas stöta på Yoochun, skulle vi, om vi inte svimmade, kräktes eller blev stumma och dumma kunna prata med honom. Innan han twittrade om noonas twittrade han förresten det här fina klump i halsen texten; ”Because we have you, who can’t fall asleep and whose hearts race from thinking about us every day, I spent the whole day smiling, thank you!!!”

Jag kände igen mig för jag tänker ju på Yoochun ibland och jag har svårt att sova (därför jag gör det här inlägget sent) även om jag inte tror att mina sömnstörningar handlar om JYJ. Eller tänk om det gör det, det skulle vara för att jag tänker för mycket på Jaejoong då. Här är både Yoochun och Jaejoong förkylda men sjukt snygga med en frisk Junsu som börjar gå in sig i sin röda kalufs. Gillar deras stylist starkt;

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.