Wail-soppa och misfits

I veckan gör S.M. the Ballad debut på de sydkoreanska musikprogrammen. Varje dag fram tills dess kommer en teaser släppas. Den första kom idag. Jag tänker inte publicera den här. Wail-soppa och bluesgitarr. Just no.

Betydligt mer spännande var SS501-medlemmen Park Jung Mins soloteaser. (Huruvida SS501 kommer överleva som ett band är fortfarande oklart. Medlemmarna har valt att byta bolag och ligger nu under flera olika bolags övervakande. Medlemmarna hävdar bestämt att de inte kommer splittras. Hm. Jag hoppas verkligen att de inte splittras. Det här är fortfarande en av de mest briljanta k-popsångerna någonsin. DANSEN.)

Tidigare har Jung Min, som även går under stagenamnet Sexy Charisma (heh), varit allra mest spännande för sin krympande och växande näsa. Plastikkirurgi är vanligt förekommande på k-popscenen även om det är få som talare öppet om det. Jung Min hade länge en Michael Jackson-spetsknapp som näsa för att helt plötsligt dyka upp i en näsa nästan lika stor som en vanlig näsa. Mycket spännande. Teasern som kom idag har misfit-tema och innehåller stråkar, drag, punk och rullstolar.

OCH. YG Entertainment, Big Bangs bolag, har lagt upp en klocka som tickar ner mot 29:e november 00.00 Korean Standard Time på sin officiella blogg YG Life. Spekulationerna är att det antingen handlar om Big Bangs comeback eller om YG Family-konserten. Snälla låt mig ha rätt! /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Wail-soppa och misfits

 1. Ayla skriver:

  ÅÅÅ det blir en Christina ”Beautiful” hoppas jag! Det verkar så, håller tummarna!

 2. PoeticGoofy skriver:

  Wail-fest var min första tanke också hahah. Men hoppas det bara var så för att det var i slutet på låten… lät som det var slutet iaf hahhah

 3. dancingonourown skriver:

  Jaa, jag med men nu får vi vänta. Hu, obehagligt.

  Ja hoppas det var slutet. Men jag ska erkänna att jag inte ens lyssnat på övriga teasers. /e

 4. Pingback: Big Bang gånger tre och Playboy Bunnies | Dancing On Our Own

 5. Pingback: Rullstol, transa, stråkar och Sexy Charisma | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.