Om det känns konstigt att se det här?

Ja. Väldigt.

Jag vet inte om jag stämmer in i livejournalkören som säger:” G-D ignoring some random white bitch” eller ”lol that girl is going to get pulled into a dark alley by vips soon.” Men, hm.

Jag tror inte jag vill se det igen. Tack. /e

Ps Bilderna är från en fest  på en klubb i Seoul och kan vara till en kommande musikvideo. Och T.O.P är blond. ds

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Om det känns konstigt att se det här?

 1. dancingonourown skriver:

  Jag tror jag vill se det igen och igen. G-dragon bli plötsligt en verklig människa som man skulle kunna träffa på någon fest. Han som står i ett hörn och ser snygg och lite för ung ut och som alla modiga stöter på. (Det är säker från videon, men ändå.) /j

  • dancingonourown skriver:

   Jag hatar dock playboykaninen, den stör bilden, och gör att jag skulle tänkt att han var en dryg kille. /j

   • PoeticGoofy skriver:

    Var tvungen och titta igen bara för att se PlayBoy kaninen, men ah du har rätt… den är inte så cool. Han har väl den för fashion som vanligt.

    Äsch, han har ju färgat håret svart igen, jag som gillade hans busiga röda hår. Har han rakat sidorna igen? Återigen, fasen också… haha, jag är besatt av GDs hårfrisyr, jag vet ^^

    TOP… :O vitt hår… rakade sidor.. hahah, ja, det var ju lite annorlunda men han kan pull it off antar jag. Bara jag slipper se ngn variant av Popcorn frisyren igen så är jag nöjd ^^

   • Anna skriver:

    Om det är till någon tröst så tror jag playboykaninen finns där mest för att passa med loggan för festen/låten/samarbetet snarare än nåt han har för sin egen skull. Se här: http://www.thexoxokids.com/2010/11/g-dragon-top-highhigh-music-video-party.html (den snygga tjejen i svart med öl i handen är förresten en svenska med egen blogg: http://noonablog.com/?p=2443 )

   • dancingonourown skriver:

    Aha playboytema. Men det var ju, enligt mig, ett lite onödigt sexistiskt tema (beroende på hur det görs, det kan ju göras med någon smart knorr). Men jag kan ju glädja mig över att det inte är hans privata smak. He (Eller så har han varit med och bestämt temat.)

    Och noonabloggen. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…bara lite avundsjuk. Dock inte på hennes bunnysuit. HA. /j

 2. dancingonourown skriver:

  Jag som är världens blogg-junkie kommer med största sannolikhet börja följa både där bloggarna slaviskt nu, haha. Även om hela bunny dancing – historien bara var obehaglig. Men lite avundsjuk på resten från ett blaskigt Sverige, ja. Suck. /e

Kommentarer är stängda.