Total epic success och total epic fail 16

Total Epic Success

Jag (Johanna) erkände äntligen i veckan vem som är min favorit i SHINee. Det satt långt inne. Men när Elin retsamt sa. Jag tror ______ är din favorit i SHINee. Slog det mig som en blixt från klar himmel. Ja det är det. Trots att han egentligen inte är bäst på någonting annat än att vara charmig skriver jag mest om honom av medlemmarna i SHINee. Här och här och här och här och här och här och här hittar jag hans namn på vinflaskor, drömmer om honom och funderar runt vem han är kär i. Han beundrar äldre och är bäst på fanservice. OK. Johanna kan inte få nog av Minho.

Total Epic Fail

Beast har gjort en gulligull låt till sina fans ära. Vi gillar Beast och gulligull men i kombination blir det plötsligt pinsamt uppenbart att det krävs en viss finess för att skutta runt på scen, flirta med varandra, göra gulliga poser och vara allmänt tokroliga. (Se på Super Junior i No Other, det grävs år av tramsträning för att uppnå det resultatet.) Med en viss självinsikt säger Beast, enligt allkpop. “The cute concept is still kind of awkward so we worry a lot.” KIND OF AWKWARD är en verklig underdrift. Mer awkward än så här kan det typ inte bli. Stackarna, de är inte kompetenta att göra det här. Någon borde sagt stopp: Beast ser inte ut att ha roligt alls. Men många fans verkar gilla deras uppenbart obekväma försök till fanservice. Ja, fans kärlek är distanslös, ibland både på gott och ont.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Total epic success och total epic fail 16

 1. Pingback: Damn that naked lady | Dancing On Our Own

 2. PoeticGoofy skriver:

  Minho ❤ Det är svårt att inte gilla honom 🙂 Han har ju t.o.m flörtat in sig hos alla hyungs i SM Town ^^ Ja, och BoA såklart 😉

  Beast: Hahhahahha… förlåt. Stackarna xD

  • dancingonourown skriver:

   JA stackars Beast. Tänk om det var man själv som skulle bli tvingad att tramsa runt på en scenen så där. Jag tror inte mitt försök skulle vara mindre pinsamt. Ke ke ke ke. /j

 3. Pingback: Vem passar bäst med Minho? | Dancing On Our Own

 4. Pingback: Bara nästan briljant, igen | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.