Smakpreferenser

Ofta brukar ens potentiella hångel och romanser ha en rad gemensamma nämnare. Jag brukar därför väldigt fördomsfullt dela upp människor i olika attraktionskategorier. Blir någon attraherad av korta kurviga söta blonda tjejer brukar jag se chanserna för att samma person skulle attraheras av mig som extremt små. Blir någon däremot attraherad av långa smala bleka osminkade tjejer med brunt hår och typiskt nordiskt utseende brukar jag tro att jag har en chans. Tittar man på en persons före detta eller idolkärlekar får man ofta en bild av vilka attraktionskategorier den gillar. Nu har Yoochun och Jaejoong under sin vistelse i USA uttalat sig om vilka västerländska kändisar de tycker är snygga. Eftersom jag (liksom de flesta andra) är lätt självcentrerad och fåfäng önskade jag såklart att de skulle säga någon som var lik mig. Jag höll därför på att sätta kaffet i halsen när jag läste följande ”Gwyneth Paltrow‘s tall and so pretty” Nu är jag och Gwyneth inte så lika men formulering om varför. SHE IS TALL! Till saken hör också att syftningen i texten gör att jag först läser det som om det är min idolkärlek Jaejoong som säger det. I några sekunder tror jag att Jaejoong (förutom hans vanliga tjat om vackra händer) gillar långa tjejer. Jag inser dock snart att det är Yoochun som gillar långa tjejer och det borde jag ju har förstått eftersom att han tidigare har haft ett förhållande med sjukt snygga Kahi (född -80, 6 år äldre än Yoochun, yea), då bakgrundsdansare nu medlem i After School. Kahi och Gwyneth tillhör samma utseendekategori, förutom att Kahi (enligt mig) är snyggare och har en coolare framtoning.

Det Jaejoong säger om ämnet är istället en, för honom typisk, fin liten självironisk historia ”In the past I loved Avril Lavigne, but then she got married… Then I loved Beyonce and she got married too. I don’t know why all the girls I like end up taken!” Beyonce är den mest attraktiva kvinnan jag vet. Jag har varit lätt besatt av hennes utseende och utstrålning i flera år. Om hon inte var så gift, förmodat heterosexuell och jag inte hade upptäckt k-pop kunde hon ha blivit min stora idolförälskelse istället för Jaejoong. Det är på ett sätt självklart och ändå knäppt att Jaejoong gillar Beyonce. I mina ögon är de ganska lika, de ser båda ut som dockor ibland, de kan växla mellan och spela på olika genusroller, de kan dansa sexigt och leka med attraktion utan att tappa sin pondus. Jaejoong har bra smak. Men efter uttalandet ser jag chanserna till att Jaejoong skulle tycka att jag är attraktiv (som såklart alltid egentligen varit obefintliga) om vi någonsin skulle träffas krympa. Avril och Beyonce har ganska speciella drag, är inte kända för att vara långa och har mycket pondus. De är båda kända för att göra arga sånger riktade mot män. Jag är också ganska arg på män och patriarkala strukturer men mitt utseende är inte det minsta likt någon av deras. Och så kan jag inte låta bli att tänka, tänk om Jaejoong gillar dem för att de sjunger om saker han har erfarenhet av. Hans attraktionskategori kanske inte innehåller kvinnor alls. Den kanske mest innehåller män som Yunho. YunJae för evigt. (Tröstar mig med att Yoochun skulle uppskatta min längd, ingen dålig tröst det.) /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Smakpreferenser

 1. dancingonourown skriver:

  Yoochun skulle titta på mig och säga: Don’t want. Just no. /e

 2. Hanna skriver:

  Jag vill ha Kahi! Är hon också K-popare? Var ser man mer av henne i så fall? *tonåring igen*

  • dancingonourown skriver:

   He, jag med. Hon är ledare för After School och rappare och om man söker på Youtube på hennes namn kommer det upp massvis med klipp. Här är hon med sin tjejgrupp och rappar dramatiskt. OBS hon är den snyggaste som sminkar sig i början och som ser minst opererad ut:

   /j

 3. Pingback: 생일축하합니다 | Dancing On Our Own

 4. ayla skriver:

  Kahi kan vara bland de snyggaste jag vet. Jag har fått en knäpp på henne.

Kommentarer är stängda.