SM THE BALLAD

Jaha. Tack för den SM. Ny balladgrupp med Jonghyun, Sujus Kyuhyun, TRAXs Jay och Jino, en ny kille som tränat hos SM i två år. Javisst ser ni. Det tyckte SM var en bra idé. Spontant slag i ansiktet på mig som fått det till att SM inte vill ha Jonghyun längre (okej, okej mina teorier bygger ganska mycket på att Jonghyun inte är min personliga favorit, okej). Men det här. Fattar inte. Eller fattar att SM är money greedy men. Jag säger som de flesta på livejorunal säger om de flesta nyheterna: omg, this.


SM har alltså bildat en speciell balladgrupp med medlemmar från flera av sina band, plus den här nya killen då som för övrigt ser lite ut som avhoppade Hangeng. Kyuhyun, loves. Jonghyun, nja. Ingen hemlighet att det här gnälliga sättet att sjunga på inte är den största hiten hos mig (♥Onew♥ ). Jay, vet inte, har inte lyssnat. Jino, helt ny så vet inte. Spontan reaktion på det här med ”från olika band”: eh, Changmin. CHANGMIN!? De har en helt fantastisk röst som bara inte används för tillfället. Hur kan de inte ha med Changmin? Hans drama är färdiginspelat och ursäkten att han håller på med sin och Yunhos comeback håller inte. Kyuhyun har typ 6 olika jobb just nu och det hindrade inte SM från att plocka in honom. Jonghyun har megajobbet med SHINees första solokonserter, och så hans ”paus” då. Nej, det håller inte.

Sujus fans skriker sig hesa över att KRY fortfarande inte fått släppa något album än. KRY är en av Super Juniors subgrupper, deras ballad-subgrupp, med de tre medlemmar som har de bästa rösterna, Kyuhyun, Ryeowook och Yesung. De är irriterade över att Kyuhyun stjäls iväg till det här istället. Själv skriker jag efter den där jäkla länken som alla på Omona inte kan sluta diskutera men aldrig ger mig. Den som i gruppen kpopsecrets anonymt sagt sig ha insiderinformation om SHINees osäkra framtid eftersom en viss medlem (obs inte Jonghyun) inte vill vara med längre. Två av medlemmarna har redan sjukt mycket jobb och på det här sättet får Jonghyun mer jobb (även om den källan menade att Jonghyun skulle gå balladsolo). Det lämnar två medlemmar. En som inte vill vara med, en som jag inte vet vad de ska göra med. GE MIG LÄNKEN! LÅT MIG FÅ AVFÄRDA DET SOM ETT RYKTE! GE MIG NU.

Enligt SM kommer gruppen vara öppen för samarbeten mellan fler artister på bolaget. Kanske plockar de in lite av Onew, Changmin, Yesung, Ryeowook, Taeyeon, Luna etc senare. Men i min värld hade för övrigt balladgruppen sett ut såhär (om den nu var all male och vi tänker just nu, nu när JYJ, ja ni vet): Onew, Kyuhyun, Changmin och Yesung. Men min bästa grupp ser ut såhär: Onew, Minho, Key, Taemin och Jonghyun. Så det så. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till SM THE BALLAD

 1. PoeticGoofy skriver:

  Oj… men jag ville ha ett nytt SM pojkband… inte ett hopkok av gamla.. 😦

  Va? Ngn som inte vill vara med längre? Undrar vem… om det nu är sant.

  • PoeticGoofy skriver:

   Ah just det, du vågade säga det jag aldrig våga yttra mig om… Jonghyuns röst… ja, han är inte min favorit heller… hans röst får mig att cringe ibland när han tar i för kung och fosterland för att kunna nå de där höga tonerna. Onews honungslena röst ❤ Tycker att Jonghyun är nog en väldigt bra teknisk sångare, men tonen känns inte helt skön att lyssna på… om han kunde sjunga lite mjukare och inte försöka "show off" så tror jag han kan bli ganska okej 🙂

   Vad hemsk jag känner mig.. men det är såna grejjer man aldrig vågar prata om eftersom man kan bli påhoppad av alla möjliga fanatiska fans.

   • dancingonourown skriver:

    Aaah, jag vet. Jag begick lite en idol-synd. Men det är mest för att jag är lite för mycket fanatiskt fan av Onew, heh. Jag ogillar ju inte Jonghyun bara tycker mindre om honom än resten… Ja, det är precis som du säger, han pressar för mycket. I Replay gör han inte det och då låter han jättebra. Usch, ja lite hemsk känner jag mig men man måste ju få gilla vissa mer än andra också.

    Och låt inte mig skrämma upp dig med alla rykten! Det är jag som inte kan hålla mig från att läsa och måste skriva av mig lite bara, haha. Man får ta mina SHINee-teorier med en nypa salt. Kan inte skärpa mig utan tänker omg! om lite för mycket./e

   • dancingonourown skriver:

    Och ps, många tror (obs rykte, haha) att den nya killen Jino kan vara någon de testar ut för ett helt nytt pojkband från SM. Hm hm./e

 2. PoeticGoofy skriver:

  Haha, jag kan inte hjälpa det, rykten är så spännande men även förödande ibland haha 😉

  Lite spännande med Jino 🙂 Men konstigt om han ska vara med i det nya SM bandet, eftersom det bara är han. Antingen är han kanske kommande leader som ska få lite exposure innan debuten, eller kanske han blir en soloartist?

  Haha, spännade i vilket fall… undrar om han var med i TVXQs Ha Ha Ha kampanj? Den där där TVXQ går in i ett träningsrum och sjunger och har kul med de trainees som var där inne. Jag har alltid undrat om det ska få bli ett eget band 🙂

 3. Pingback: Wail-soppa och misfits | Dancing On Our Own

 4. Pingback: SHINees framtid och omotiverad ilska | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.