SHINees konserter flyttade

Konserterna som skulle gå av stapeln 18:e och 19:e december blir nu i början av januari enligt schemat som ligger på deras fanclubs hemsida. Dessutom blir det två konserter i Japan istället för en. På ett sätt vill jag säga: ja! Skjut på dem ännu mer! Låt det bli vårkonserter så vi kan åka.

Samtidigt är det oroväckande. Ryktet som sprids om att Jonghyuns röst pajjat känns lite närmare sanningen nu, att det är därför han får en ”paus”. Jag och Johanna pratade redan i somras om hur konstig den lät. Det är också lite konstigt det här med att Minho och Onew bokar jobb efter jobb som skådisar, MCs, medverkande i videor och duetter medan de andra, tja pluggar? Vilar? Samtidigt ska man ju inte tro på något i tider som dessa. Och att det blir två konserter i Japan är ju bra. Men. Hm hm. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till SHINees konserter flyttade

  1. Pingback: Sju blommor under kudden | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.