Brown Eyed Girls! Åh januari!

Big Bang kommer förhoppningsvis göra comeback i januari. (Jag vet att jag igår skrev att det förhoppningsvis är redan i nästa vecka eller veckan därefter. Det här är bara ett försök att lura mig själv så jag kommer bli ännu lyckligare när det gör comeback i december i nästa vecka snart.)

Idag stoltserar allkpop med nyheten att Brown Eyed Girls ska göra comeback i januari.

Jaaa! Brown Eyed Girls Abracadabra är i Sorry sorry-position. En av de första låtarna jag hörde, en låt som fick mig att fastna och som fortfarande håller trots att jag lyssnat på den hundratals gånger. För att inte tala om den fantastiska ignorant-höftvickande-sexigt-kräla-på-golvet-dansen den bidrog med… Dessutom är flera av medlemmarna unnies (det vill säga äldre än oss.)

Deras senaste singel var briljanta solfjäders Sign som kom för ett år och tre månader sedan. Här pratar vi riktig comeback. Medlemmen Narsha har visserligen fyllt tomrummet efter dem lite med sina fantastiska singlar och videor men jag vill ha hela gruppen. (Även den sjukt snygga medlemmen GaIn släppte solo nyligen. Till hennes tangonummer var jag lite mer nja.) Brown Eyed Girls-comeback= success!

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.