Amber, Changmin och Yunho!!!

Det finns tre SM-artister jag saknar så att jag nästan inte bryr mig om SMs andra artister. (OBS hela SHINee är undantaget och BoA och Kyuhyun och…ah okej jag överdrev, jag överdriver ofta, men ni förstår poängen.) Jag vill ha tillbaka Amber, Changmin och Yunho på scenen!!!

Nu ska det äntligen vara sant. Changmin och Yunho tränar hårt innför en comeback. De ska med största sannolikhet släppa material inom den närmsta månaden. Och jag blir så jävla glad att jag struntar i om SM bestämmer sig för att kalla dem DBSK eller om de ska tävla mot och möter JYJ på olika koreanska galor och liknande. Yunho och Changmin ska stå på en scen (som inte är en musikalscen). Och inte det minsta nervös är jag för att det inte ska bli bra. SM är dåliga på att ta hand om sina artister och dåliga på att dämpa dålig publicitet men de vet hur man skapar hits. Den här låten är liksom tippad att bli en av Changmin och Yunhos låtar (här framför de den på SMTown live):

f(x) Amber har ju inte syns till i Sydkorea på cirka ett havår, rykten har florerat. SM är som sagt dåliga på att dämpa dålig publicitet men nu har de allafall försökt. De har uttalat följande om frånvaron: ”Previous reports of f(x) coming back as a four member group is not true. Nothing has been decided within our company. Amber naturally had a weak ankle. Her condition got worse with the continued activities. All of the rumors about her leaving the group are groundless.” Jag hoppas verkligen att de talar sanning. Men ingen verkar riktigt tro på det där med ”weak ankel”. Jonghyun någon? Bland de jobbigaste spekulationerna, för att man vet att den skulle kunna stämma, är att Amber genomgår skönhetsoperationer inför nästa skiva med f(x). Bland sydkoreanska kändisar är det väldigt vanligt att man fixar till sig lite eller till och med totalt ändrar sitt utseende. Skönhetsoperationer är långt ifrån tabu och jag tycker det är fascinerande. Inte upprörande. Jag tror till exempel inte att Jaejoongs ansikte är helt naturligt (ögon och näsa tror jag SM fixat lite med), men han är ändå den snyggaste jag har sett. Det som oroar mig är att Amber redan är snygg men inte enligt tjejnormen. SM kanske vill ha henne mer bildskön och formbar, nu funkar hennes utseende bäst med en maskulin stil, och när f(x) ska vara femina blir det problematiskt. SM kanske har tänkt sig att satsa stort på f(x) och därför investerat i att göra Amber mer normativt snygg. Ahhh hjälp. Jag gillar verkligen hennes maskulina framtoning. Konspirationer. /j 

Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Amber, Changmin och Yunho!!!

  1. Pingback: SM THE BALLAD | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.