Svensk Boys Love och slash

I går var jag och Elin och tittade på en dansföreställning. Föreställningen innehöll sju olika dansstycken varav min syster koreograferat ett. Hon hade arbetat med att slasha de andra koreografernas stycken. Det vill säga letat efter romantiska och erotiska undertoner i de andras koreografier, plocka ut och använda dem i sitt eget stycke.

Min syster har liksom mig och Elin en förkärlek för fanfiction och slash. Vi har mest konsumerat texter på engelska om sydkoreanska pojkband, videor på youtube om sydkoreanska pojkband, photoshopade bilder av sydkoreanska pojkband och teckningar föreställande sydkoreanska pojkband. (Eh vi gillar sydkoreanska pojkband.) När man slashar killar med varandra i Asien kallas det Boys Love. I Sverige är det dåligt med Boys Love, vad vi vet. När jag för en uppsats grundligt undersökte Darins hemsida (år 2004/2005) fanns det mängder med heterosexuell fanfiction men jag hittade inte en enda text där Darin hånglade med en annan man, tråkigt.

Nu är det tyvärr väldigt dåligt med pojkband i Sverige också. Vi har väl typ ett, E.M.D. E.M.D har tre medlemmar, om jag skulle välja vilka jag helst läser Boys Love om, av dem, väljer jag Danny och Mattias. Danny är snygg och Mattias är okej, när de tittar på varandra kan man tro att de är kära. Både Danny och Mattias har flickvänner sedan väldigt långt tid tillbaka (Mattias har till och med barn). Det gör tanken på att de skulle vara kära i varandra lite mer förbjuden och därmed spännande. Jag är inte ensam om min åsikt, min syster arbetar med en video där hon slashar de båda. Därför tänkte jag till hennes ära publicera lite bilder på Danny/Mattias. Är svenska fangirls/fanboys redo för det här? /j

 

For you I’ll break myself in two
In two
For you I’ll set my house on fire
For you I live in this abandoned state
My reasons forsake me so why don´t you
Wake me up
/E.M.D For You

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Svensk Boys Love och slash

 1. Madde skriver:

  haha fan va kul, men asså liite har jag faktiskt tänkt på de själv. Men mest i så fall att Mattias har slängt lite beundrande och suktande bilder på Danny!

 2. Jondy skriver:

  Jag är GALET redo.

 3. Frida skriver:

  ”Suktande bilder”?. Jag antar att hon Madde menade ”blickar”!!

 4. R2, skriver:

  Klart vi är redo! Mattias/Danny, Manny? Danias?

  • dancingonourown skriver:

   Manny tycker jag låter väldigt catchy! I det asiatiska systemet blir det ju inte heller lika tydligt vem som är top/bottom. Jag gillar egentligen inte det med / tecknet.

   Manny! Funderar allvarligt på att skriva en fanfic på svenska. /j

 5. Malla skriver:

  JAG E REDO!! har tyckt att dom två skulle vara skitsöta tsm jättelänge! Vi fangirls borde göra BRA fanfic’s 🙂

 6. Pingback: Bästa paret på KBS Drama Award? | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.