Bröstchock och tjejhångel

Få gånger lämnar en videoteaser mig helt mållös. Jag trodde inget skulle plocka upp mig ur livejournalträsket. Jag bläddrade mig medvetet förbi inlägget, trots att jag såg stillbilden på bröst-tafset och hur många kommentarer det redan fått, för att leta mig vidare till konspirationsteorier om SHINee. Morgonens nyhet om att Jonghyun nu ska ha en ”paus” från ”aktiviteter” på obestämd framtid som följd av sin skada har såklart lett till ryktesbonanza. Försvinner nu även Jonghyun likt f(x) Amber och Super Juniors Kibum? Är det ner i källaren tillsammans med de andra som SM inte riktigt vet vad de ska göra med som gäller? I så fall varför? För att SM eller Jonghyun vill det? Kommer SHINee utan Jonghyun kunna överleva eller bara flyta iväg på små lättviktiga moln? Kommer Onew sluta som Sydkoreas Gary Barlow?

Men efter påtryckning och skvaller kunde jag inte hålla mig. Jag släppte kommentar i stil med ”lol and another one disappears into sm’s bermuda triangle” och tittade. Och. Det är sex. Tafs, bröst, rumpgrabbningar och tjejhångel med västerländska tjejer. Det är sexism och homoexotism. Det är ovana i sammanhanget. Det här är killarna som gjorde Jiggy. Det här är Sydkorea som inte är världens gayvänligaste land. Om U-Kiss var förvånande är det här chockerande. Det är liksom nästan Gaga-varning fast i Sydkorea. Aigoo, vad gör ni med mitt huvud? Se på egen risk. Och om du har inloggning på youtube förstås. Hjälp mig förstå vad de vill göra. ”Provocera” är för tråkigt.

/e

Detta inlägg publicerades i Oro, Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bröstchock och tjejhångel

  1. Pingback: SM THE BALLAD | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Damn that naked lady | Dancing On Our Own

  3. Pingback: Bara nästan briljant, igen | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.