SHINee Candy

Jag skulle skriva, redigera och klippa direkt när jag kom hem och inte kolla på allkpop. Det gjorde jag i alla fall och kan därför inte låta bli att publicera gulligull och skutt med SHINee från SBS’s 20th Anniversary Special. SHINee gör en fyramannacover av H.O.Ts Candy. H.O.T är ett av SMs redan avverkade pojkband med storhetstid på 90-talet. Jonghyun är inte med eftersom han fortfarande ”skadat vristen”. Amber någon?

Onew ser för övrigt pigg och snygg ut igen. Men de där låren som det förut kunde skämtas om som för runda för att ha i ett par skinny jeans (i jämförelse med de andra stickorna till medlemmar naturligtvis, han har alltid varit väldigt smal) är numera är borta. SMAL.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till SHINee Candy

 1. PoeticGoofy skriver:

  usch, nu har jag också fått Jonghyun-konspirationer på hjärnan.

  Minho som ska filma drama, Onew som vill ha fler musikaler, Jonghyun som ”skadat vristen”… och så nu Key som ska gå tillbaka till skolan och ta sin examen. Visst, att ta examen är inte dumt, men just nu? De kanske ska ha ett litet Shinee -break känns det som…

  • dancingonourown skriver:

   Nooo! Key! Va?! AA! Det har jag missat (trots alldeles för mycket timmar på livejournal). Berätta mer!
   Oj, nu låter jag som en galen person. Det gör inget. Key, va?!/e

   • dancingonourown skriver:

    Okej, nu har jag läst lite om Key-grejjen. Jag tror nog inte att det kommer påverka just nu. De flesta idolerna pluggar ju mer eller mindre hela tiden. Lite märkligt dock att plocka upp det en månad innan deras första solokonsert. Hmm./e

 2. Pingback: Amber, Changmin och Yunho!!! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.