Jobb och JYJ-twitter

Aah, vi är lite dåliga på att blogga den här helgen. Jag (Elin) är hemma hos Johanna i Barkarö för att jobba med våra projekt intensivt. Dessutom lyckades hon lura in mig i JYJs Twittervärld och jag kan inte sluta läsa. På koreanska. Jag får en fix på att lyckas lista ut vad de skriver till varandra med min skolkoreanska innan översättningarna kommer ut. Det går ibland. Svårast är att de skriver så vänskapligt till varandra och då använder massa former som jag inte är van vid. Huvudsakligen har jag lärt mig tre väldigt artiga former på min kurs. Läraren motiverade det med ett uttalande i stil med: så ni inte gör bort er om ni åker till Sydkorea. Att inte använda respekt när man pratar är i Sydkorea mycket mycket illa…

I går lyckades jag dock lista ut både att Yoochun åt nudlar och var ensam. Jag såg även att Jaejoong och Junsu skulle mötas på någons rum lite senare. Success!

Vad som inte är success är att vi inte är i New York just nu. Att vi inte ens har möjligheten att stalka JYJ (även om vi inte är säkra på att det är det vi vill). Fail. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Jobb och JYJ-twitter

 1. PoeticGoofy skriver:

  Homin får sin egna singel!

  JDRelic (producent) skrev detta på fb:
  It’s Official : SM is using a song I co-produced with Marcan Entertainment (Ryan Jhun, Frost, Moua) for the new TVXQ Single! Finishing up new track for Girls Day next single : ) These tracks are gonna be awesome, thanks to everyone who has supported me and Ashilia! We love you all. Whatcha Think?

  Okej, han har ingen aning om känsligheten att kalla HoMin för TVXQ, men man kan inte klandra honom, han har väl bara nyligen fått höra talas om dem.

  I vilket fall så blev jag väldigt glad att det lär bli sanning av de rykten som florerar att det är en singel pågång för HoMin. Med tanke på att det nu verkar vara 4 låtar så kanske det blir ett mini-album? (3 st låtar antar jag blir från SM Town).

 2. dancingonourown skriver:

  HOPPAS! Och hoppas SM har förstånd nog att inte kalla HoMin för DBSK. HOPPAS!/e

  • dancingonourown skriver:

   Alltså hellre ett HoMin som kallas för TVXQ än ingen HoMin alls känner jag spontant. HEJA HOPPAS SNÄLLA. SM kan liksom inte hålla HoMin från att sjunga och dansa bara för att JYJ lämnat SM. Det är orättvist och osmart. Och sorgligt och alla hemska ord jag kan hitta på. /j

   • PoeticGoofy skriver:

    För min del. Visst, de kan få kalla sig TVXQ, jag menar, de är ju en del av TVXQ. Det är ju inte direkt som att ngn random artist börjar kalla sig för TVXQ, det är ju HoMin trots allt. Det jag ser som problemet är att HoMin kommer få mkt kritik om de kallas sig TVXQ… precis som JYJ fick (av SM roligt nog) när de gick och hämtade ett award för TVXQs räkning.

    Undrar vad deras nya sub-unit kan heta… HM? Hahaha, jag skulle böna och be H&M att få en av deras anställdas H&M t-shirts isåfall 😀

    Det förklarar varför Changmin sägs öva i SMs lokaler. Hoppas bara Yunhos drama inte kommer ivägen, hade vart jobbigt om han blir lika slutkörd som stackars Yuchun.

Kommentarer är stängda.