Män som skulle vara lika vackra om de var kvinnor

Snart ska Big Bang göra comeback. Elin skrev att hon behöver dem nu för att glömma allt strunt med SM Entertainment. Jag kan inte mer än att hålla med. BIG BANG NU! Mest av allt behöver jag G-Dragon. G-Dragon som klär vår banner och som klär i alla extrema kläder. Och som skulle vara lika snygg om han var en tjej som han är som kille. (Mitt bästa sätt för att förklara vilka artister jag tycker är snyggast.) Okej han är för kort och ser lite för mycket ut som ett barn ibland för att falla mig helt i smaken utseendemässigt. Men det vägs upp av så många andra saker, som hans musik till exempel. Hans soloskiva ”Heartbreaker” är en av mina mest spelade skivor någonsin. För ett år sedan var den typ mitt livs soundtrack. Då var jag i New York, nu är JYJ där, uuuuuuuuuuhhhhh. Såg just en skakig fancam där, en annan man som skulle vara lika vacker som kvinna, Jaejoong gick på en bekant gata och in i en affär där jag varit flera gånger, återkommer till det senare när jag samlat mina tankar. Här är briljerar G-Dragon:

AAAAAAAAAAAA livets ironi och komplexitet./j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.