Kära JYJ

Jag hade tänkt vänta med att skriva om JYJ i New York tills de åkt därifrån och jag kunde sammanfatta mina känslor. Men nu händer det lite för många saker samtidigt. Deras vistelse handlar inte längre, för mig, bara om märkliga känslor för att de är på en plats där jag gått och drömt om dem men där jag inte längre bor, NYC. Allkpop skrev tidigare idag en ganska otrevlig artikel om att JYJ antagligen skulle bli tvungna att ställa in sina konserter i USA för att de hade problem med sina visa. Jag tänkte att jag inte skulle bry mig förens någon annan skrev om det. Allkpop är bra på att överdriva och hitta på. Det visade sig dock att de nästan hade rätt den här gången. JYJ har väntat på besked från amerikanska myndigheter på om de får arbetstillstånd för sina konserter. Det vill säga om de får uppträda och ta betalt. Och har nu fått ett nej. (Man kan tänka att deras management företag kunde ha listat ut det. Det är liksom deras jobb.) Det betyder dock inte att de ställer in konserterna utan de har bestämt sig för att uppträda gratis. Alla som har köpt biljetter får en biljett och pengarna tillbaka. Så här skriver de till fansen, som redan har börjat organisera sig för att på något sätt samla in biljettpengarna och ge dem alla fall.

Dear Fans,

As you all know, we have not had it easy in this journey. It seemed as though every step of the way, it became more and more difficult to share our lives’ passion with all of you. Recently we were denied the ability to perform in the US by a rejection of our visa but – the show MUST go on.

In appreciation of all of you being the best fans in the world, we’ve decided to do the US Showcase Tour for FREE. Thank you for all of your loving support and understanding.

Can’t wait to see all of you very soon.

AKTF
Jejung / Yuchun / Junsu

Allt det här, utom deras känslomässigt välformulerade brev, är sjukt oroväckande och jag börjar bli rädd för att de tagit fel beslut när det gäller deras nya managementbolag Cjes, som sedan starten nästan bara krånglat till det. Oh blä suck jag undrar vem som får betala för hela showen med löner, resor och omkostnader. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kära JYJ

  1. Pingback: Amber, Changmin och Yunho!!! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.