Beast tar på sig tramsbyxorna

Japp, tydligen trend det här med att gå från hårt till trams. Super Junior gick från Bonamana till No other. SHINee från Lucifer till Hello. Från svart, mycket eyeliner, metaller och dramatik till glada färger, leenden, leopardmönster, skutt, blommor och heartsigns. I dag släppte Beast en teaser på sin nya video och visar att även de går samma väg. Från dramatik i Breath (som vi har två fina danscovers på här och här) till, ja, leenden, leopardmönster, skutt och heartsigns. Men där No other och Hello var hits vet jag inte vad jag tycker om det här. Just nu säger jag nja (men vänta en vecka ni bara. Kanske säger jag då: wohoo!)

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Beast tar på sig tramsbyxorna

  1. Pingback: Total epic success och total epic fail 16 | Dancing On Our Own

  2. Pingback: Damn that naked lady | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.