Minho som Pianist

HA, ha, ha, ha… Jag börjar kunna min k-pop (Eller änligen börjar SM Entertainment fatta rätt beslut.) I helgen pratade jag entusiastiskt med Elin om varför jag tyckte SHINees Minho borde satsa på skådespeleri. Nu är det bekräftat att Minho ska debutera som skådespelare i dramat ”Pianist”. Han ska spela en 20-åring som slagits mot orättvisor som drabbat honom. Och som visar sig ha en enorm talang för att spela piano. Historien låter inte så upphetsande, men ändå. Jag hade rätt! Nu önskar jag bara att Minho inte spelar över (som han ibland gör när han rappar) utan briljerar. Hela han är liksom som gjord för skådespeleri, jag vet det. Han behöver bara slappna av och koncentrera sig på samma gång och få hjälp av duktiga regissörer. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Minho som Pianist

  1. dancingonourown skriver:

    Haha! Oj, vilken make or break-situation det känns som./e

  2. Pingback: Total epic success och total epic fail 16 | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.