BIG BANG COMEBACK NU SNÄLLA!

Jag är så himla desperat just nu. Desperat efter något som inte är SHINee men lika spännande. Jag orkar inte fundera över eventuella pr-kupper, en ledsen Jonghyun och en så utarbetad Onew att jag tycker att han är ful på de senaste bilderna som kommit på honom. (Och det betyder verkligen att han är sliten. Han är ju en av de vackraste människorna jag sett. Någonsin.)

Det finns bara två som kan klä den rollen, det vill säga vara lika spännande som SHINee, och det är Big Bangs G-Dragon och T.O.P. I går tvingade jag Johanna (obs hon var inte speciellt svårövertalad) att titta på ett gammalt klipp där T.O.P visar sina nyinköpta byxor och berättar att han gillar att lyssna på Sparklehorse (åh, T.O.P, tänk om vi träffats när jag var arton. Eller just det, då var du tretton, eheh). Trots att jag sett klippet minst sju gånger förra veckan fnissade jag lika mycket nu. Sedan tittade vi på när T.O.P härmar en plastanka i röd kavaj och snygg frisyr och jag ville inte gå och lägga mig trots att jag skulle tidigt upp och jobba.

Jag kräver att de gör comeback nu. NU! I dag blev jag liksom lite för överdrivet glad över att G-Dragon släppt en reklamlåt och hur snygg han (fortfarande) var i knallrött hår (till skillnad från vissa, pekar neråt mot Junsu). EN TRAMSIG REKLAMLÅT! Jag ba: omg, wohoo! Jag skyller på att det är G-Dragons sätt att både passa i alla tokfrisyer och regnbågens alla färger utan att någonsin se ut som en tok eller fejkad. Han ser alltid ut som sitt snygga själv. (Okej, Shirley Temple-lockarna var ingen jättehit men allt annat.) Ny skiva nu!
Och avslöja varför Jonghyun inte måste dölja att han är ihop, tack./e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till BIG BANG COMEBACK NU SNÄLLA!

 1. PoeticGoofy skriver:

  Jaaaa! Big Bang! Snälla! Det är alltid spännande när ett av ens favoritband släpper ny platta 😀

  Men känns som det har varit en bra musik höst än så länge. Både Shinee och JYJ. Och så snart Big Bang… om det inte blir som det brukar och vi får vänta till nästa år :O Men nej, de lovade… och de verkar mer hemlighetsfulla nu så det bara måste vara på gång nu.

  Jag har funderat lite… ska inte SM debutera ngt nytt pojkband snart? De släpper ju ett nytt band varje år. Vartannat ett tjejband och vartannat ett pojkband. Förra året var f(x), året innan dess var Shinee. Det borde vara dags för ett pojkband… om de inte vill vänta förstås… med all drama och den dåliga PR för SM. På ett sätt är jag lite… jag menar, det är ju SM… SM så fick JYJ att bryta sig loss. Men, SM har skapat några av de bästa pojkbanden och de vet hur en bra debutlåt ska vara… suck.

  • dancingonourown skriver:

   Jag vill också ha Big Bang NU. Min inställning till YG är något mindre komplex än den till SM och JYJs C-Jes för den delen också. (Som börjat klanta till det oroväckande mycket på senaste.) Och G-dragon, k-pop behöver G-dragon NU.

   SM hoppas jag satsar rejält på f(x) med Amber och var sitt minialbum till Changmin och Yunho. Istället för något nytt. Det måste liksom lära sig att ta hand om det de har. Annars kommer de snart falla sönder.

   SUCK ja./j

  • dancingonourown skriver:

   Ja, hoppas hoppas verkligen! Allkpop håller på att snacka om sångpreview men jag litar verkligen inte på dem, hehe.

   Oj, i de banorna har jag inte ens tänkt. Undrar om det är därför SHINee ska ha så himla maskulin approach nu? Oj oj, vilken typ av pojkband skulle det bli i så fall? Gud så spännande. Vore ju en bra avledning från f(x) och SHINee-röran. Hm, men det känns kanske som att de kommer satsa på dem som de har eftersom det går så bra för t ex SNSD just nu? Hm hm. Spännande tanke var det i alla fall.

   Ja, suck. SM. Få gånger har man gillat och hatat något så mycket på en och samma gång. /e

   • PoeticGoofy skriver:

    Jag är ju så himla tokig av mig så jag följer nästan bara pojkband. Tjejband intresserar mig föga… f(x) intresserade mig tack vare Amber… men med henne borta… 2NE1 är nog det enda tjejband som lyckats fånga mitt intresse ända sen debut till nu.

    Så jag är alltid redo för nya pojkband 🙂 Jag var lite intresserad av MBLAQ och BEAST i början förstås, men sedan gillade jag inte låtarna så det rann ut i sanden för mig tyvärr. Så jag har blivit lite sugen på att följa något nytt band. Så man alltid har ngn ny release att se fram emot. Jag menar, nu har ju Shinee släppt sitt andra album, och snart kommer Big Bang släppa sitt. Men sedan tar det lite stopp… Fahrenheit släppte sitt för inte så länge sedan, likaså för Super Junior. JYJ har redan släppt sin platta nyligen. Jag behöver lite nya pojkband i min kalender 🙂

    Men ja! Ge Changmin och Yunho något att släppa! Jag älskade Changmins låt som han uppträdde med på SM Town 2010. Har spelat de skakiga fancamsen sisådär 30 ggr på raken men får inte nog av den lilla låtsnutten 😦

   • dancingonourown skriver:

    Ja, jag också egentligen. Eller ja lyssnar väldigt mycket på tjejband och kvinnliga artister men jag följer ingen blogg om någon av dem. Ja, skulle vara 2NE1 då. Och Amber, suck…

    Jag lyssnar fruktansvärt mycket på flera andra pojkband med men det är ju framförallt SHINee, Big Bang (eller G-Dragon och T.O.P) och DBSK som gäller. Jag har också kollat på en del reality serier med både Suju, Beast och U-Kiss. Om du vill börja följa något band skulle jag rekommendera att se MTVs dokumentär om Beast (obs inte deras serie som hette Almighty, en var hemskt tråkig utan den första, innan de debuterade. ) Och den serien som heter U-Kiss vampire är hysteriskt rolig.

    Ja, jag fattar inte heller hur SM kan strunta i att använda Changmin och Yunho. De sitter ju på världens guldgruva. /e

 2. Pingback: Män som skulle vara lika vackra som kvinnor | Dancing On Our Own

 3. Pingback: SHINee Candy | Dancing On Our Own

 4. Pingback: BIG BANG snart snart… | Dancing On Our Own

 5. Pingback: På gränsen | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.