Total epic success och total epic fail 15

Total epic success

Mitt i allt drama finns det i alla fall små ljusglimtar. Som att Onew och Minho numera är MCs på Music Core tillsammans till exempel.  Åh, för alla fina fanfic som kan ta sin start i inspelningen av programmet och alla fina möjliga OnHo-moments.

Total epic fail

Först ställde JYJ in konserter i USA för att bland annat kunna uppträda på Hawaii. Nu är Hawaii konserten inställd. Fansen ges så klart lite olika förklaringar. Den bästa är att Yoochun behöver vila efter att ha filmat Scandal och turnerat under samma period. Det kan vi förstå men man kan ju tycka att de kunde räknat ut det innan de planerade in konserten. Den jobbigaste förklaringen är att biljetterna sålt för dåligt. Huuu. I vilket fall har JYJ inte råd med trams och inställda konserter. Det är oroväckande på många sätt. /j och e

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.