Redbull på k-popmöte

I går var vi på k-popmöte och drack redbull för att hålla oss pigga och ungdomliga. De två k-popmöten vi har varit på går ut på att man sitter i en mörk lokal och tittar på musikvideos, lekprogram, konserter och liknade. Sedan tar man en paus lite då och då (inte allt för ofta) för att leka någon sifferlek eller gå en kort promenad. Det är en aktivitet som kanske inte riktigt passar alla. Vi tycker det är underbarast när vi tittar på konserter. I går såg vi hela DBSKs Mirotic konsert i bra kvalité på storbild. Deras sista konsert i Seoul innan splittringen. Jag trodde några gånger att jag skulle dö av lycka (blandat med olycka för att DBSK inte jobbar tillsammans längre.)

En sak som blivit tydlig båda gångerna är det här med spazzandet. Jag och Elin är dåliga på att skrika rakt ut om vi tycker någon är snygg, vi kanske på vår höjd suckar lite. På de k-popmöten vi varit skriker folk rakt ut när någon artist gör något fint. Vi frågar oss om det är något vi vill eftersträva eller om vårt fandom handlar om något annat? /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Redbull på k-popmöte

 1. PoeticGoofy skriver:

  Haha. Förstår precis hur ni känner det. Att sitta och skrika när någon ser lite extra fin ut eller gör någon gör en cool dancemove är inte riktigt min grej heller. Jag kan sitta och trycka re-play på favoritstycken, men annars sitter jag väl bara mest och ser lycklig ut när jag ser TVXQ dansa och sjunga 🙂

  Åh! Och så sjunger jag såklart med i låtarna 😀 Haha, bara när ingen hör det… på tal om det, kom på mig själv att sitta och sjunga JYJ låtar på bussen häromdan… jag brukar mima till dem på iPoden, men i fredags tyckte mitt undermedvetna tydligen att mina medpassagerare skulle lyssna dem med… man måste ju sprida lite kultur till göteborgarna haha ^^

  Hade ni inte några diskussioner med de andra TVXQ fansen? Om den senaste tidens händelser osv… Keep The Faith-diskussioner? Vad ligger åldersnivån förresten? Är det fler noona fans än vad man väntar sig? 🙂

 2. Ayla skriver:

  Jag måste säga att jag också har svårt för att skrika rakt ut, ja skratta ganska högt eller kanske gråta lite tyst och kolla många gånger men mer än så blir det inte.
  Är också väldigt nyfiken på mötet som jag inte hade tid att gå på (men undrar om jag hade vågat gå på även om jag haft tid). Hur var det att komma dit en andra gång, var det samma personer där? Annorlunda stämning? Grupperingar med tanke på allt som hänt?

 3. dancingonourown skriver:

  PoeticGoofy och Ayla. Jag tycker att det är farcinerande det där med att skrika rakt ut om man gillar något. Det är så klart inte alla som gjorde det på k-popmötet. Men de som gör det har ett ganska omhämat sätt som jag kan bli avundsjuk på och som får mig att känna mig lite stel och stiff. (Ayla du skulle tycka att det var fint, tror jag.) När jag och Elin kom hem kom vi faktiskt på oss själva med att låta mer än vanligt när vi kollade på olika klipp. Typ sucka VÄLDIGT högt om någon gjorde något underbart.

  Det var inte så mycket diskussioner om situationer (vilket är lite tråkigt, men samtidigt bra, annars kanske det skulle bli bråk.) Det känns mer som om folk njöt av k-pop och spazzade. Jag antar att folk tänker mer än vad de säger om DBSK. När jag pratade med en tjej i en paus om det verkade hon tycka det var jobbigt med JYJ som grupp för att hon kände sig sviken av dem. Jag sa att jag inte kände så och så pratade vi lite om det. Jag hade gärna haft fler sådana diskussioner men det gavs liksom inte tid till några djupare samtal. Vid ett annat tillfälle var det någon som sa att den älskade SMs skapare och några som protesterade lite. JYJs skiva var också uppe väldigt snabbt, jag och typ två till sa att vi gillade den och några menade att de inte orkat lyssna på den. Så det verkar finnas väldigt olika åsikter, men inga tydliga grupperingar som bråkar med varandra.

  Det är en del gymnasie-unga (men inga barn) och en del noonas. Vi tror att vi var äldst (allafall den här gången). Men de som sitter i styrelsen är mellan typ 23 och 25, tror jag. Så vi känner oss inte obehagligt gamla./J

 4. dancingonourown skriver:

  Ja, alltså läskigt med hur vi betedde oss igår slog det mig nu är hur vi verkligen beter oss som ajummas ibland. Hur våra suckar igår tenderade att bli lite för mycket: aaww./e

  • dancingonourown skriver:

   -AAAAAAAAAAwwww T.O.P gillar Sparklehorse, som en flashback från vår ungdom, aaaaawwwww. Så himla gulligt.

   Hm. Skulle vi komma hem till en svensk kille i vår ålder som sa att han var besatt av Sparklehorse skulle vi nog se det ganska annorlunda. Dubbla budskap. En sak gäller för unga snygga asiater en annan för västerländska vanliga dödliga. /j

Kommentarer är stängda.