Making Jonghyun cry

Fans kan vara så himla fina. SHINee är i Taiwan för att delta i en del fanaktiviteter och promotionsevent. I intervjuerna i Taiwan har reportrar strängt tillsagts att inte ställa frågor om hans förhållande och Jonghyun har, precis som ofta på senaste tiden, varit ovanligt tyst i intervjusammanhang.

I förväg hade taiwanesiska Shawols (medlemmar av SHINees fanclub SHINee World) bestämt sig för att överraska Jonghyun. Eftersom Jonghyun uppenbarligen mått så dåligt på grund av senaste tidens skriverier hade nästan 1 000 fans med sig banners där det stod ”Jonghyun ah~ We will protect you.” Jonghyun började gråta. Jag med nästan. Jag blev definitivt blank i ögonen och darrade lite med underläppen i alla fall.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Making Jonghyun cry

  1. Ayla skriver:

    Å herregud, jag älskar fansen igen! Blir så rörd.

  2. dancingonourown skriver:

    Ja alltså det är så sjukt fint det här. Det bästa som kunde komma ur den här situationen just nu

    Men jag kan ändå inte sluta gråta blod över alla 15-åringar med krossade hjärtan./e

Kommentarer är stängda.