Super Junior fifth anniversary

Och så vill vi uppmärksamma att Super Junior firar femårsjubileum i dag. Sjätte november 2005 debuterade de på Inkigayo som då världens största pojkband med tretton medlemmar. Sedan dess har de bland annat släppt otaliga singlar, fyra album, turnerat runt omkring i Asien, spelat in bland annat filmen Attack on the Pin-Up Boys (som handlar om hur snygga killar blir attackerade med bajs), haft egna radioprogram, bildat subgrupper, blivit stora över hela Asien och haft en hel del skandaler.

På många sätt var det den här låten som drog många av oss (vi och våra vänner som vi lyckats få med oss i k-popdyrkan) längre ner i hallyu. I går såg vi den som ett live-framträdande på storbildsskärm.Här får ni videoversionen:

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.