Super Junior fifth anniversary

Och så vill vi uppmärksamma att Super Junior firar femårsjubileum i dag. Sjätte november 2005 debuterade de på Inkigayo som då världens största pojkband med tretton medlemmar. Sedan dess har de bland annat släppt otaliga singlar, fyra album, turnerat runt omkring i Asien, spelat in bland annat filmen Attack on the Pin-Up Boys (som handlar om hur snygga killar blir attackerade med bajs), haft egna radioprogram, bildat subgrupper, blivit stora över hela Asien och haft en hel del skandaler.

På många sätt var det den här låten som drog många av oss (vi och våra vänner som vi lyckats få med oss i k-popdyrkan) längre ner i hallyu. I går såg vi den som ett live-framträdande på storbildsskärm.Här får ni videoversionen:

/e och j

Annonser
Det här inlägget postades i Spazz och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s