Gravid?

Jag brukar ha lite svårt för m-preg, en fanfic genre där män blir gravida av analsex. Det är ofta lite för mycket leka heteropar och lite för mycket obehagliga roller. Den som är gravid gillar att blir påsatt och är typiskt kvinnlig. Lagar mat, städar och tar hand om parets barn. Men den här bilden på Yoochun, där han självmant spexar för fansens skull, gör mig lycklig. Jag undrar om Yoochun vet att han genom bilden gör uppror mot sin vanliga roll i fanficvärlden. Yoochun brukar vara den som gör Junsu gravid. I nästan alla starkt genusuppdelade fanfic får Yoochun spela mannen. Oavsett vem han är ihop med. Ofta har jag undrat var folk har fått Yoochuns manlighet från. Jag menar både Junsu och Jaejoong som han också paras ihop med har ju liksom Yoochun en del manliga och en del kvinnliga sidor. Nu har jag inte läst några fanfic som tar avstamp i hans drama Scandal. Det kan ju hända att rollerna där är annorlunda eftersom hans karaktär delar rum med en mycket maskulin man som antagligen blir mannen i deras förhållande. Vilket säkert i fanficvärlden resulterat i graviditeter. Och i vilket fall kommer den här bilden att leda till en uppsjö av sådana fanfic. Hm, ja, ja…

Yoochun är ju i vilket fall en av de artister som ärligt verkar njuta av fanservice. Att just han har tagit en sådan här bild är ingen slump. Han gillar att spela på allt som gör fansen glada. När han under ett fanmöte nyligen får frågan vem hans idealtjej är och fnissande viskar; Junsu. Då är han så underbar att jag snabbt glömmer den här stalkingbilden, på Yoochun och vem?

  /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.