SHINee Key Star Call

Mest för att det är min plikt:

För någon dag sedan publicerade jag Onews Star Call och muttrade något om att jag inte var sur över det poänglösa i att höra Jonghyun tramsa omkring i bakgrunden okommenterat (fortfarande inte ett ord om det här. Däremot någon nyhetskanal som ska publicera/publicerat ”the true story”-bakom avslöjandet. Vad de verkar ha att säga är dock inget nytt för oss som spekulerat lite för mycket i en vecka nu.) Vi det här Star Call-meddelandet kanske man kan säga att det snarare är att man hör Jonghyun tramsa omkring i bakgrunden okommenterat som är poängen.

Key babblar om vilken hans favoritrad är i deras senaste singel Hello. Han filmar snabbt Onew och Minho som säger något kort trams var. När Key tvekar på sitt svar hör man Jonghyun som i bakgrunden säger ”Hurry up and say it, punk!” (Men på koreanska naturligtvis.)

Key skrattar till säger några av sina egna textrader och därefter att man även kan lyssna på Minhos och Onews delar i låten. Ingenting om Jonghyun. BURN!

Antagligen betyder det ingenting mer än att Key är irriterad över att Jonghyun inte ger honom tillräckligt med uppmärksamhet längre. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.