super hot sm sex

Ja alltså vi brukar ju försöka möta er läsares önskningar men den här gången blir det nog svårt. Super, ja. Hot, javisst. SM, skriver vi om dagligen. Sex, absolut. I en och samma mening, kanske. Med den betydelsen som antagligen fanns i tankarna hos den som gjorde sökningen ”super hot sm sex” och ramlade in på vår blogg, nej tyvärr. Jag tror det blir svårt av fler än en anledning. De SM vi pratar om titt som tätt kommer nog akta sig för allt som har med sex att göra ett tag nu med tanke på de upprörda känslor den här bilden väckte i veckan:

Japp. Mycket upprörande. En hålla-handen-för-nästan-puss mellan två tjejer, Sooyoung och Taeyeon i SNSD på programmet Music Core. Den är där på mittenbilden i högra hörnet.

Neitizens säger: “Although it was cute, it was not good/comfortable to watch.”

SM försvarar sig med: It was just an expression of their friendship and their song is about their friendship so they just wanted to express it in a loving way on stage.”

Därefter frågar allkpop: ”Do you think this incident should be taken seriously or was it just all for fun?”

Ibland vet jag inte var jag ska ta vägen. Jag vet att jag kanske är lite dömande nu, att jag bor i Sverige och har mina värderingar baserat på det samhälle jag växt upp i och så vidare. Men. Kom igen nu. Eller okej, jag vet. Eller, men hallå! Hålla-för -handen-puss? Har dessa neitizens helt missat exempelvis U-Kiss nya video och hur de beter sig live? Jag kan inte komma ihåg att deras bolag tvingade dem att försvara sig (göra en ny clean variant av videon eftersom de har många fans under 18, ja. Försvara sig, nej, inte vad jag läst.)

Men sammanfattningsvis, kära läsare. Super Hot SM Sex. Jag tror jag måste göra dig besviken där. Hoppas du hittade vad du sökte någon annanstans. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.