I natt drömde jag

Jag och Elin pratar ofta om vilka idoler vi önskar var ihop. Det är sällan heterosexuella par. Men i natt drömde jag om ett av de få heteropar vi gillar tanken på. Jag var på en stor hemmafest och där i ett hörn stod de och såg sjukt kära ut; BoA och SHINees Minho. Jag minns inte vad som hände mer på festen eller om det var några andra k-popkändisar där. Men jag minns att jag tänkte; AH, det är sant. De är sjukt fina ihop.

Och som alltid när man vill tro på något går det att hitta bevis.

1. När BoA svarar på vem i SHINee som kommer närmast hennes idealpojkvän vågar hon så klart inte svara Minho rakt av. Hon svarar att Onew har idealrösten, Minho idealutseendet och Jonghyun idealkaraktären. När hon nämner Onew och Jonghyun ser hon helt vanlig ut men efter Minhos namn skrattar hon väldigt generat.

2. Elin har berättat att Minho delar rum med Jonghyun. De andra tre i SHINee delar på det andra sovrummet. Vi tyckte uppdelningen var lite oväntad. Nu har den fått sin förklaring. Jonghyun har en bekräftad flickvän. Om Minho också har flickvän är det en praktisk uppdelning. Sover Jonghyun hos sin tjej har Minho och BoA rummet för sig själva, eller tvärtom.

3. På programmet Night Star blev för ett tag sedan SHINee utfrågade om flickvänner. Minho svarade att han inte hade någon men såg lika skuldmedveten ut som Jonghyun.

4. BoA och Minho verkar stå varandra väldigt nära i sättet de pratar och rör vid varandra, men man kan samtidigt ana en nervös spänning mellan dem. (Precis som mellan Jaejoong och Yunho när det begav sig.) Den där nervositen som beror på att de är kära och tänker; tänk om någon märker att vi är kära.

5. Minho är snygg, har charm och är mogen för sin ålder. BoA har bra smak.

6. BoA är snygg, har pondus och är charmig. Minho har bra smak.

7. Minho är född -91 och BoA -86. Det är en perfekt ålderskillnad. /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Fanmade och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till I natt drömde jag

  1. Pingback: Total epic success och total epic fail 16 | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.