YunJae i Poseidon

Det låter som ett dåligt skämt, men ska vara sant. Jag skrev tidigare om dramat Poseidon. Det ryktades först om att Jaejoong skulle vara med i det. Sedan kom det plötsligt bilder på Yunho där han sades träna inför Poseidon. Nu är det bekräftat att Yunho ska vara med och spela en karaktär som heter Yoon Jae.

Alla k-popfans vet vad YoonJae eller YunJae refererar till. Sydkoreas populäraste (men just nu splittrade) fanfictionpar. Yun står för Yunho och Jae står för Jaejoong. Många undrar om man försöker driva med fansen eller göra dem glada. Den vanligaste kommentaren är att man är besviken att det inte är Jaejoong som ska vara med i dramat. Yunho har aldrig lyckats övertyga som skådespelare (hans försök har faktiskt varit plågsamma.) Konspirationsteorier om hur SM har manuvrerat ut Jaeoong cirkulerar så klart. Jag vet inte jag. Det hela är bara för skrattretande. /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till YunJae i Poseidon

  1. Pingback: Fanwar | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.