Danstips 5

Vi har knappt skrivit om Wonder Girls. Aningen märkligt kanske eftersom de är extremt stora, promotat i USA, varit förband åt Jordin Sparks, tappat en medlem och så vidare. Vi har väl, ehm, helt enkelt prioriterat andra. De blir i alla fall veckans danstips:

Vårt projekt är ju ensamdans och vi har nischat det mot Sverige. Här är två killar som hittat en annan nisch, ”the only twins who dance k-pop?”. Tvillingarna dansar omkring lite överallt i Vancouver och alltid tillsammans. Vårt ensamdansprojekt handlar dock fortfarande om att dansa ensam. Fokusera därför på endast en valfri kille när du tittar:

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Ensamdans och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Danstips 5

  1. PoeticGoofy skriver:

    Ps. Tipsar om denna fanvid om ni inte sett den innan:

    Den gjorde mig glad 🙂

  2. Pingback: Trot, kimchi och lotteri | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.