Onews star call

Jag vet att jag måste sluta med konspirationsteorier nu, andas och gå vidare. Vänta lugnt på nästa smäll och inte hetsa upp mig för småsaker. Därför tänker jag skriva att jag inte gillar Onews star call (en typ av videomeddelanden som k-popidoler lämnar till sina fans ibland) eftersom han tjatar om musikaler. Han har precis avslutat sin andra musikal för i år och jag hoppas jag slipper dem nu. Jag gillar inte musikaler. Jag blir en dömande och inte trevlig människa när man pratar om musikaler. Jag visar sidor jag inte är stolt över. Jag kan titta på klipp där han sparkar i luften tjugo gånger på raken men jag kan inte kolla på klipp från hans musikaler. Min fandom slutar där, där går gränsen.

(Översättning finns under klippet.)

Därför vill jag inte att han säger att han längtar till nästa och att han hoppas att fansen ska supporta hans musikaler. Jag vill att han ska spela in fina låtar och dansa i perfekt synkronisering med de andra fyra medlemmarna istället. Det är därför jag inte gillar star call-meddelandet. Inte för att det passar för bra in i det mest frekvent florerande ryktet om vad som kommer hända med SHINee framöver. Ett rykte som är så dumt, hemskt och osannolikt (men ändå inte) att jag inte tänker sprida det vidare genom att redogöra för det här. Det är inte därför jag inte gillar star call-meddelandet. Det är inte heller för det faktum att man hör Jonghyun tramsa i bakgrunden som om ingenting hade hänt (jag vill att han ska vara glad. Jag vill verkligen det.)  Det är för det här med musikaler. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Onews star call

 1. PoeticGoofy skriver:

  SM ser helt klart potentialen i att låta sina stjärnor vara med i musikaler, precis som Johnny’s låter sina killar sjunga o dansa till ”ngn sorts” story. Pengar pengar. Inte lika ambitiöst som en konsert, och du kan låta showerna gå on and on.

  Har nog inte tänkt så mkt på det. Men trots jag älskar Xiah så intresserade det mig lagom att han var med i Mozart! och Yunho’s Goong musikal har intresserat mig till den grad att jag vet att han har en ful blå kostym på sig. Annars älskar jag för övrigt musikaler :O

 2. dancingonourown skriver:

  Jag tycker att musikal kan vara bra ibland. Men tyvärr verkar många idoler var med i så tramsiga överspelade sådana. Det räcker liksom att se foton på Yunho i den fula kostymen när han gör tummen upp med ett överdrivet minspel för att man ska tänka; det där är nog inget för mig. Eller Junsu i dreadsaktig peruk. HUH. /J

  • PoeticGoofy skriver:

   haha, jo det det är väl inga seriösa musikaler direkt. Fast Junsu’s musikal var lite en av det bättre tror jag. Har kollat lite fancams och han sjöng ganska annorlunda låtar i den, och det var ju kul att höra.

   Ja, tyvärr, hur mkt jag än gillar Yunho så får hans skådespeleri att vilja bita mig i tummen. Hans episod i Vacation hade jag verkligen jättesvårt för…

   Men nå, alla bättrar sig.

   Jag tror jag helst föredrar album… vart är Changmins och Yunhos album/singel/mini-album? 😦

   • PoeticGoofy skriver:

    Å andra sidan, vi kanske ska vara glada för att de inte kör en Johnny’s och alla killar får springa omkring med bar överkropp, boxa i luften och helt plötsligt flyga i luften med rosa gardiner?

    Fast kanske, ju mer löjligt man gör det destu mindre behöver man oroa sig över ngt så fånigt som trovärdighet haha

 3. dancingonourown skriver:

  Hm, låt mig tänka nu. Vad ser jag helst: idoler som flyger i rosa gardiner eller idoler som sjunger I wanna rock med Superman-bälte och headbangar. Hm hm. /e

 4. dancingonourown skriver:

  Jag väljer rosa gardiner. OCH JAG VILL HA CHANGMIN OCH YUNHOS MINIALBUM NU! Inget Poseidon med YunJae spelad av Yunho. Spelar Yunho som har brukar spela är det bara dåligt för hans karriär (Förlåt Yunho). Han ska dansa och sjunga på popscenen. Åh äh. Saknad. /J

 5. Pingback: SHINee Key Star Call | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.