Hm…JYJ Ayy Girl video

Äntligen är videon här. Men jag är inte överväldigad. Den är okej. Inte dålig men mycket känns lite off. Den förhöjer inte låten och känns statisk. Klippningen är seg och okreativ. Och var är Kanye? Är det inte märkligt att han rappar hela början i bakgrunden? Jag gillar honom, det vore så surrealistiskt och fint att se honom tillsammans med JYJ även om han bara var inklippt lite i början. Jag är inte heller överförtjust i temat final fantasy/grekiska gudar/dystopi men det skulle kunnat fungera om det varit ännu mer extremt. Jag menar Yoochun har aldrig varit så här snygg förut. Hans styling och smink är perfekt! Junsus kläder, särskilt halternecklinnet, är också mycket bra. Jaejoong kunde haft andra kläder, hans styling känns lite tråkigt och förutsägbar (Hans andra outfit man ser, med svart jacka och lång kofta, gillar jag dock). Det känns som om stylisten har tänkt att de lägger allt krut på Yoochun och Junsu för att Jaejoong ändå ser bäst ut i allt.

Nu har jag ändå sett videon typ tio gånger så ehhh jag kanske ska sluta klaga. /J

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Hm…JYJ Ayy Girl video

 1. PoeticGoofy skriver:

  Har inte hunnit kolla på MVn ännu. Men såg en sak idag som chockade mig lite… JJ har en ny tatuering…

  :O Jag vet inte… jag är väl kanske inte den bästa personen att bedöma detta (då jag är väl inte så hemskt förtjust i tatueringar, gillar huden bättre 😀 ). Men, JJ… jag gillade hans ”TVfXQ Soul” tatuering, och att han senare broderade ut den, det var helt okej…

  Men att han tatuererar in Junsu och Micky? Micky tatuerade nyligen in Jaejoong, Junsu och Yoowhans namn på bröstet.

  Det enda det påminner mig om är att Changmin och Yunho inte är där…. klart jag förstår att han kanske inte vill elr bör tatuera in deras namn också men… suck. Nej, han är vuxen och får göra vad han vill… men jag är faktiskt inte så glad ändå över denna nya tatuering… 😦

  • PoeticGoofy skriver:

   Fast jag kanske ska förklara mig lite. Jag är mest ledsen över att jag tycker att det börjar bli lite klottrigt… att changmin och Yunho inte är med är ngt man bara kan acceptera. Men att hans hud börjar bli så översvallad av tatueringar börjar bekymra mig… han vill väl inte bli Miyavi?

  • dancingonourown skriver:

   Jag läste det precis och förstår hur du menar med tatueringen. Jag tycker det är lite jobbigt men ändå annorlunda än Yoochuns tillägg till Always keep the faith.

   1. Jaejoong har inte fotat taueringen och visat fansen som Yoochun. Det är andra som har fotat den och listat ut vad det står. JJ har inte försökt att göra något statement för andra utan haft den för sig själv.

   2. Sedan DET VIKTIGASTE. Det är inte som Yoochuns tauering ett tillägg till Always keep the faith utan en fristående tatuering. Jag blev mest besviken och arg på Yoochun för att jag misstänkte att han visade tatueringen för att fansen skulle sluta använda AKTF om en önskad återförening. Det kändes som om han ville säga åt fansen att sluta drömma och att han inte brydde sig om Homin. Även om han känner så tyckte jag att det var elakt och egoistiskt gjort.

   3. Jaejoongs tatuering säger bara att Yoochun och Junsu står honom närmast. Och det visste man ju redan vid det här laget (även om det är sorgligt). Han gillar ju att göra tatueringar som symboliserar det som händer i hans liv. Det är liksom inget jag skulle göra. Men lite dramaqueencharmigt tycker jag nog att det är.

   Mina åsikter om tatueringar går lite upp och ner. Just nu tycker jag att det är ganska snyggt, men för tre år sedan tyckte jag att det var fult. Så jag skulle aldrig göra en själv./J

   • dancingonourown skriver:

    OBS. Jag menar inte att jag gillar tatueringen. Jag fick också en klump i halsen först. Men jag kan inte vara arg på JJ över den på samma sätt som jag var på Yoochun./J

 2. PoeticGoofy skriver:

  Jag blev inte så arg på Yuchun när han tatuerade dit Jaejoong och Junsu. Att han försökte ändra Always keep the faith betydelsen till ngt annat än en TVXQ återförening känns avlägset för mig.. men man vet ju inte. Men Yuchun gjorde ju faktiskt ett statement när han publicerade tatueringen sådär…

  Jae gjorde väl också ett slags statement nu… de som intervjuade frågade om att få se den? Vet inte, men han visade den bara sådär… han som aldrig visat sina tatueringar under intervjuer, inte ens i tv.

  Nej, jag förstår att det kanske inte är läge för honom att tatuera dit Changmin och Yunho…det om ngt hade ju fått fansen att hoppa omkring och klia sig i huvudet.

  Jag hade helst bara velat att han inte tatuerat dit ngt alls… haha, jag har verkligen svårt för tatueringar generellt tyvärr. Jag gillar vissa, när de känns genomtänkta. Som TVfXQ Soul som är jättesnygg. G-dragons tatueringar är också coolt gjorda och platserna känns genomtänkta.

  JJs tatueringar börjar mer och mer inte kännas så genomtänkta… han ska ju leva med dem livet ut liksom… ska han ge ett märke för varje event i hans liv? För varje känsla som går igenom hans hjärta? Han kanske känner starkt för det just nu, men om några år? Och ja… nu är jag fånig, men hur många tatuerar in sina vänners namn?

  • dancingonourown skriver:

   Ja, alltså jag fattade först inte att han hade visat den. Jag trodde bara han hade råkat böja sig fram under intervjun och att frågan om hans tatueringar hade kommit upp vid ett annat tillfälle i samma intervju. Hm… Mindre kul.

   Ja alltså att ha sina kompisars namn gigantiskt på ryggen är extremt. Och lite märkligt, men samtidigt, jag vet inte. Jag är lite för besatt av Jaejoong och därför tycker jag att det är charmigt att han är sådär överdrivet känslomässig i sina tatueringar. Vore det någon annan hade jag nog tyckt det var töntigt och ogenomtänkt på ett dåligt sätt. Nu tycker jag det är töntigt på ett bra sätt. Om du förstår vad jag menar? Eh… /J

   • PoeticGoofy skriver:

    Haha, jo, det är helt klart en sak Jaejoong skulle göra 😉 Hade nog blivit mer förvånad om Changmin tatuerat in Yunho’s namn över hela ryggen xD

 3. dancingonourown skriver:

  Hej. Jag kom precis hem efter en 11 timmars arbetsdag och har inte hunnit sätta in mig i tatueringsdebatten eftersom jag är helt mosig i huvudet. Men; jag måste kommentera videon. Det känns som om de driver med JYJ. Och typ SM Entertainment (hej Lucifer och Triangle). Men mest som om de driver med JYJ. Jag blev lite ledsen. /e

 4. dancingonourown skriver:

  PoeticGoofy. HA ha ha.. ja det blir som ett skämt. Det hade varit sjukt roligt. /J

 5. dancingonourown skriver:

  Elin. Det tror jag inte är medvetet. Jag tror de tycker det är snyggt och bra. Det är liksom en väldigt typisk estetik, inte bara för SM. Jag blev mest lite besviken för att jag tycker låten förtjänar bättre. Videon lyfter liksom inte fram låten utan känns som om den skulle passa bättre till något annat. /J

 6. Emma skriver:

  Den var väl helt ok. Snygg. Men kanske inte en video som lyfter fram låten på ett bra sätt. Snarare förstärker låtens svaghet. Dom skulle nog tjänat på en lite mer laid-back-i-stil-med-låten video.

 7. dancingonourown skriver:

  Jag vet inte jag. Jag tycker att JYJ är snygga men kan inte skaka av mig att det känns som om de driver med asiatisk stilistik. Och att de därför valt att utesluta Kanye eftersom det inte blir tillräckligt exotiskt om han varit med. /e

 8. dancingonourown skriver:

  Jag tror också de tjänat på en mer laid back video. Typ hemmafestmiljö eller något liknande. /e

 9. PoeticGoofy skriver:

  Ah justde, har ju sett videon nu.

  Jag tyckte MVn var lite…tyvärr…skrattretande. Dåliga 3D effekter och lite väl mkt överanvändning av slow motion effekten (visste inte att JYJ kunde se fula ut, men slow-mo i början var inte så smickrande…)

  Det roligaste är att jag kan inte se hur MVn har ngn som helst koppling till låten…. såg ett tillfälle där Junsu hoppade och sträckte sig efter himlen samtidigt som han sjöng ”touch the sky”, men annat än det kändes det som Final Fantasy möter Sokrates.

 10. dancingonourown skriver:

  HA ELIN. Jag och min syster hittade på hur vi ville att videon skulle vara och vårat förslag var hemmafester. En i New York med Kaney och en Seoul med JYJ. Och sedan lite sorgliga vackra bilder på de två städerna om natten. Jag såg framför mig hur JYJ var vanligt snygga, så där som när man tänker att man skulle kunna träffa dem ute och de skulle vara riktiga männsikor men ovanligt snygga sådana.

  PoeticGoofy. Ser inte heller kopplingen till låten. Videon känns påklistrad på den. Tror det är därför det blir lite fånigt och mindre bra. Låten skulle typ passa med motsatsen. /J

Kommentarer är stängda.