Take That och eventuella ursäkter

Vi har skrivit om det förut men det tåls att upprepas. Fangirls kärlek är stark och ihållande. Take That är kanske västvärldens bästa exempel på det just nu. När biljetterna till deras 2011 turné, den första med Robbie Williams sedan han återförenades med bandet, släpptes för någon dag sedan sålde de 1 miljon biljetter på en dag. 1 MILJON. 2006 såg vi dem i Köpenhamn. Publiken bestod framförallt av kvinnor (och par) i vår ålder och uppåt. Jag tror inte det var kvinnor som upptäckt Take That 2006 utan kvinnor som säkerligen lyssnat på Take That tio år tidigare också. Man glömmer inte sådan kärlek, trots att den splittras, försvinner i tio år och hoppet om en återförening är nästintill noll. Man fortsätter att hoppas. Att vara fangirl handlar mycket om hopp och drömmar. Det är därför Cassies överlever. Det är därför det är så bisarrt att Jonghyun offentliggjorda förhållande inte kommenteras mer av någon från bolaget. De jobbar med idoler. De vet det här.


I dag uppger allkpop.com att Jonghyun bett om ursäkt till sina fans på musikprogrammet Music Bank. I sant sydkoreanskt manér bugar han tre gånger med 90 graders vinkel. En 90 graders bugning betyder stark respekt eller djupt ursäktande. Kanske var det ett bra drag, att buga i stället för att tala. (Kanske bugade han inte alls i ursäkt, kanske bugade han bara som sig bör efter ett framträdande precis som de andra medlemmarna också gjorde.) Jag vet inte, jag vet ingenting längre. Kanske var det inte ens planerat. De vanliga skriken från fansen när Jonghyun sjunger var tydligt dämpade (även om de fortfarande var där). Han måste ha märkt det. Han måste vara på helspänn. Ååh, vad jag undrar hur han mår och tänker. Det har gått för många dagar nu. Han eller SM Entertainment kan säga vad som helst; avslöja bluffen eller säga att det stödjer honom i sitt förhållande eftersom han är så kär. Vad som helst. Jag har inte tid att spekulera mera nu. (Men det kommer jag att göra. Antagligen tills det driver mig till vansinne. Jag kommer spekulera ända tills situationen klarnar något. Klarnar åt vilket håll som helst.) /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.