Godisautomat

Min första tanke när jag såg det här modefotot på Kim Hyun Joong och Yoon Eun Hye var; åh en sån där godisautomat har jag. Den fick jag av Elin när jag fyllde 28 år. Vi har så bra smak! Och sedan tänkte jag på Yoon Eun Hye som jag grät floder över i Coffee Prince. Det var alldeles för länge sedan jag såg henne. Hoppas hennes nya drama Love Song blir något underbart. /J 

Annonser
Det här inlägget postades i Shopping och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Godisautomat

 1. PoeticGoofy skriver:

  Coffee prince ❤

 2. dancingonourown skriver:

  JAAAA. Jag skulle inte kunna jobba som gråterska. Gråter bara vi extra speciella tillfällen. Ett sådant var Coffee Prince. Och ett annat var faktiskt ToGerHer, det är en snyftserie. Men en väldigt bra sådan./J

 3. Mr.P skriver:

  Jag såg faktiskt klart Coffee Prince igår^^ riktigt fint drama! Har blivit ett fan av Yoon Eun Hye i o med serien också, hon är riktigt bra!! Hon liknar Park Shin Hye väldigt mycket tycker jag xD lol

 4. dancingonourown skriver:

  Yoon Eun Hye FTW!/e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s